Даниловић: Шта ако ми окренемо лист?

УПОЗОРАВА ЧЕЛНИКЕ АБА ЛИГЕ ДА ПРЕИСПИТАЈУ ОДНОС ПРЕМА

ТРОФЕЈНОМ КЛУБУ И ДА НЕ „ТРЧЕ САМО ТАМО ГДЕ ИМА НОВЦА“

      Душко Вујошевић и Предраг Даниловић

          Предраг Даниловић разочаран је, али не и изненађен, што Борд Евролиге није укључио Партизан на листу учесника квалификација за елитно такмичење.

          „Евролига је полуприватна организација, која, нажалост, не гледа спортски резултат. Можда су основани са жељом да буду посвећени кошарци, али то нема никакве везе. И та фамозна А лиценца се добија најмање по спортским критеријумима, тако да ме овакви потези не изненађују“, рекао је председник црно-белих извештачу „Спортског журнала“ са летњег кошаркашког кампа на Јахорини.

          Даниловић сматра да велику одговорност за то што Партизан није „испоштован“ сносе челници АБА лиге.

          „То је фирма сестра Евролиге, такође полуприватна организација, која је један од криваца што нећемо играти квалификације“.

          „Не знам само шта ће бити ако ми окренемо лист и променимо однос према АБА лиги? Не кажем да ћемо напустити такмичење, али господа Лорбек и Лисац морали би да преиспитају однос према Партизану, а не само да трче тамо где има новца“.

          Први човек тринаестоструког узастопног првака државе осврнуо се на прелазни рок, у коме су актуелни првенствено одласци из Партизана.

          „Отишао је Ловерњ, највероватније ће и Богдан Богдановић. Прочитао сам да има понуда за Бертанса, али зна се начин на који неко одлази из клуба. Прво ми морамо да одлучимо да ли ћемо да га пустимо“.

          Ако се и промени „пола“ тима, тренер највероватније неће.

          „Дуле Вујошевић ће да види како се осећа и то је то. Одлука је на њему“, рекао је Даниловић за „Журнал“.

          Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари