Даниловић: Неће бити лако ни следеће сезоне...

„ХВАЛА ЉУДИМА КОЈИ СУ НАМ ОМОГУЋИЛИ ДА СЕ ВЕЧЕРАС ОВДЕ ДРУЖИМО, АЛИ НЕЋУ ДА ИМ ПОМИЊЕМ ИМЕНА, ДА СУТРА НЕ БИ ИМАЛИ ПРОБЛЕМЕ“

Предраг Даниловић

       КК Партизан имао је леп повод да у уторак прославом обележи успешан крај сезоне. Прошле године то није могао због блокаде клупског рачуна.

       Освајање још једне титуле, 13. узастопне, црно-бели су овог лета обележили пригодним коктелом у ресторану „Ватренка“, на Земунском кеју.

       У присуству свих играча осим Богдана Богдановића (отпутовао у САД, на драфт) и Дависа Бертанса (отишао у Летонију из приватних разлога), КК Партизан уз осмехе се опростио од још једне такмичарске године.

       Предраг Даниловић, председник клуба, одржао је кратак говор. Још једном је честитао кошаркашима и стручном штабу одбрану домаћег трофеја.

       „Пре свега, честитам свима вама титулу. Веома ми је драго што сте дошли, нисмо хтели да ово славље правимо широко, али сматрам да овај број људи јесте онај који ће бити уз Партизан и када је Фајнал-фор у Паризу и када су велике потешкоће, као сада. Наравно, неће бити лако ни следеће године“.

       Прослави Партизана присуствовали су и његови бивши играчи Владимир Лучић, Мића Берић, Зоран Стевановић, Влада Драгутиновић, Горан Грбовић, некадашњи тренер црно-белих и еx селектор Душан Ивковић, бивши генсек ФК Партизан Жарко Зечевић, Бранко Ружић, глумац Ненад Јездић и други.

       „Хвала пре свега играчима, јер је ово њихова титула, затим и тренеру Вујошевићу и његовим сарадницима“, поручио је он.

       Даниловић је признао да му је најновија титула, 21. Партизанова, „на неки начин“ дража од многих претходних. Такође, изазио је захвалност и онима који су помогли организацију прославе.

       „Хвала људима који су нам омогућили да се вечерас овде дружимо, али нећу да им помињем имена, да сутра не би имали проблеме“, мало у шали, мало у збиљи додао је председник Партизана.

       У земунском ресторану уз екипу је био и капитен Жофри Ловерњ, који је потписао двогодишњи уговор са руским Химкијем, па се емотивним писмом поздравио од Београда, Србије, саиграча, клуба, навијача, „форумаша“, свих који су га подржавали...

       Пред црно-белима је одмор, у ишчекивању дефинитивне одлуке Евролиге о проходности српских тимова у то такмичење, после одустајања Цибоне. Ако би Партизан добио позивницу за квалификације, онда би наредну такмичарску сезону почео с првим данима октобра.

       Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари