Дабовић: У мечу за бронзу на све или ништа

У ПОЛУФИНАЛУ ШПАНИЈА ЈЕ БИЛА БОЉА, А СРБИЈА ЋЕ ЗА ТРЕЋЕ МЕСТО ИГРАТИ ПРОТИВ ФРАНЦУСКЕ

Ана Дабовић

  • Наша кошаркашица Ана Дабовић рекла је да је екипа дала све од себе у полуфиналу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, иако је изгубила од Шпаније, као и да ће дати све од себе у мечу за бронзу

        Српска кошаркашица Ана Дабовић рекла је да је екипа дала све од себе у полуфиналу Олимпијских игара у Рио де Жанеиру, иако је изгубила од Шпаније, као и да ће дати све од себе у мечу за бронзу.

        „Дале смо све од себе, чак и данас, иако то не изгледа тако. Шпанија је била боља данас, са већом енергијом. Нисмо одреаговале на њихову агресивност. Али, мислим да је ово реално. Ми смо направиле изненађење победом над Аустралијом, а ово би било чудо. Ми смо навикли да очекујемо чудо, али није било реално, иако смо сви веровали у победу“, рекла је Дабовићева новинарима у Рију.

        Шпанија је победила 68:54, а Србија ће за треће место играти против Француске.

        „Гледаћемо да из ове утакмице научимо што више можемо. Ући ћемо са највећом могућом жељом у утакмицу на бронзу, на све или ништа да освојимо медаљу“, рекла је Дабовићева.

        Тамара Радочај казала је да је екипа играла слабо од самог почетка.

        „Од самог старта смо лоше кренуле. Без енергије, без препознатљиве игре. Не волим да се жалим на судије, али мислим да нам данас нису дале да дођемо до своје игре. Имамо сутра слободан дан да се концентришемо и да пробамо да се изборимо за бронзу. Имали смо невероватно велику шансу. Ово јесте свакако велики резултат, али кад сте близу финала...“, рекла је она.

        Дајана Бутулија рекла је да екипи ништа није успевало.

        „Ништа нас данас није хтело. Видели сте да смо желели. Знали смо да је огроман успех, али када дођеш близу...ми увек идемо тежим путем, тако да ће можда бити слађе ако освојимо бронзу овако“, рекла је Бутулија.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари