Богдановић: Спреман сам да одмах заиграм у NBA

ВРЛО САМ УЗБУЂЕН ШТО САМ ОВДЕ И ШТО ЋУ БИТИ ДЕО ФИНИСК САНСА,

ТО МИ ПРЕДСТАВЉА ВЕЛИКУ ЧАСТ

Богдан Богдановић

         Богдан Богдановић је прешао још један велики корак у својој каријери - изабран је у првом кругу NBA драфа 2014. и као 27. пик постао играч Финикс Санса. Водитељ NBA телевизије први је имао прилику да разговара са српским беком у оделу и са краватом око врата.

         Феникс је изабрао велико интернационално име - Богдана Богдановића, талентованог играча из Европе, али публика овде мало зна о вама па им реците шта су то Санси добили у четвртак - било је прво питање упућено Богдановићу после избора.

         - Врло сам узбуђен што сам овде и што ћу бити део Финиск Санса. То ми представља велику част. Знам да Американци не прате много европску кошарку, али они који су ме одабрали гледали су ме претходне две сезоне и знају шта добијају - уз мало треме и помешаним емоцијама Богдан је одговорио саговорнику.

         Који сте ви профил играча? Која је ваша игра? Шта доносите?

         - За почетак морам да докажем да сам играч за NBA лигу. Ја сам једноставно кошаркаш који жели да покаже од игре оно што најбоље зна.

         Мислите да сте спремни да играте у NBA одмах ове сезоне?

         - Да наравно. Баш то - спреман сам.

         Да ли знате како је у Финиксу? То је једно веома топло место, може да буде веома вруће тамо.

         - Није важно какво је време. Важно ми је само какву ћу кошарку да играм - рекао је уз осмех Богдановић, после чега му је водитељ пожелео срећу у каријери.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари