Боби: Навијачи најјачи адут против Галате

СВЕ ШТО ЈЕ ЦРВЕНА ЗВЕЗДА ДО САДА УРАДИЛА НАВИЈАЧИМА ДАЈЕ ЗА ПРАВО ДА СА ВЕЛИКИМ ЖЕЉАМА ЧЕКАЈУ РАСПОДЕЛУ ТРОФЕЈА

     Бобан Марјановић

        Црвено-бели су после 17 мечева АБА лиге недодирљиви и већ су на прагу математичког вађења карте за плеј-оф, боље рећи било би право чудо да не заврше на првом месту.

        Граница је померена и у Евролиги, два кола пре краја прве рунде обезбеђено је место у Топ 16 где тим са Малога Калемегдана никада није био.

        Док се броје сати до почетка дула са Галатасарајем, новог великог изазова и спектакла, Бобан Марјановић каже:

        - Сезона је дуга и свака екипа има успона и падова. Ако уопште сада може да се говори о неком нашем паду, онда могу да кажем да је дошао у идеалном тренутку, на средини сезоне. Много је боље да то буде сада, него на крају када следе најважније утакмице. На то треба гледати и са позитивне стране. Добро је да се мало спустимо на земљу да нас то тргне, како бисмо у наставку били још бољи. Против Мега Лекса нисмо бриљирали, али смо победили и то доста говори о квалитету нашег тима. Накупило се ту умора, велике потрошње и свега по мало, али уверен сам да ћемо убрзо показати своје право лице - истакао је сјајни центар Црвене звезде Телеком.

        За навијаче идеалан тренутак би био да се то „право лице“ покаже у петак када у госте долази Галатасарај. Следи меч у коме ће због сећања на трагично преминулог Марка Ивковића емоције бити на максимуму. Да би се издигли изнад тога, црвено-бели не смеју да упадну у замку огромног притиска који лебди у ваздуху.

        - Коначно имамо мало више времена за тренинг и да одрадимо адекватну припрему. Иза нас су два пораза у Топ 16 који се сигурно не могу сматрати киксевима, с обзиром да смо играли против великана какви су Макаби и Реал. Али, чињеница је да нисмо били на уобичајеном нивоу. Галатасарај је идеална прилика да поново покажемо колико можемо. Надам се да ће навијачи као и увек бити један од наших најјачих адута, да ће Арену испунити до последњег места и приредити спектакл за памћење...

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари