Блажич и Нелсон: Лоша одбрана одвела у пораз

ДОЗВОЛИЛИ ПРОТИВНИКУ НЕКЕ ЛАКЕ ПОЕНЕ И КРЕНУЛО ЈЕ ЛОШЕ - КАЖЕ АМЕРИЧКИ ПЛЕЈМЕЈКЕР. ЈАКА: ТАКВЕ ГРЕШКЕ МОРАМО ДА ИСПРАВИМО

Јака Блажич

         Кошаркаши Црвене звезде Јака Блажич и Демаркус Нелсон оценили су да је њихов тим направио превише грешака у поразу од Локомотиве Кубањ пред испуњеним трибинама Београдске арене.

         Црвено-бели су заиграли у елитном такмичењу после пуних 14 година, а изгубили су резултатом 87:84 у првом колу Д групе.

         - Одбрана је лоше функционисала у првој и на почетку последње четвртине и такве грешке морамо што пре да исправимо. Локомотива је као искусан тим то умела да казни, имају веома квалитетне појединце. Међутим, ипак смо могли да победимо, мало је недостајало. Штета је због навијача, створили су сјајну атмосферу и имали смо велику подршку - рекао је Блажич.

         Нелсон је похвалио квалитетну екипу Локомотиве, али такође сматра да су поразу Црвене звезде кумовале првенствено сопствене грешке.

         - Ми смо у другој четвртини преокренули резултат и штета је што нисмо наставили у истом ритму. Почели смо да грешимо у одбрани, дозволили противнику неке лаке поене и кренуло је лоше. Ипак, били смо у игри, покушали смо да их притиснемо, али нисмо успели да направимо преокрет - казао је Нелсон.

         Наредни меч у Евролиги кошаркаши Црвене звезде одиграће следећег четвртка у Тел Авиву против Макабија.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари