Бјелица вероватно пропушта и Евробаскет!

НЕМАЊА ЋЕ ЈОШ НАЈМАЊЕ МЕСЕЦ ДАНА БИТИ НА ШТАКАМА, ПОСЛЕ СЛЕДИ ОПОРАВАК, РАД СА ЛОПТОМ…

Немања Бјелица

        Од тренутка када је средином марта морао да напусти утакмицу са Бостон због повреде стопала, стомак сваког навијача Србије био је у грчу. Страх да би Немања Бјелица, поново, могао да пропусти лето са репрезентацијом са сваком новом информацијом постајао је реалнији и опипљивији.

        „Крај сезоне за Бјелицу“, „Бјелица мора на операцију“, „Пред Бјелицом дуг опоравак“... Једна за другом вести су пљуштале све док Дарен Волфсон, амерички новинар, није написао на Твитеру:

        „Речено ми је да су веома, веома мале шансе да Бјелица учествује на Европском првенству у септембру. Још се опоравља од операције стопала. Шутира седећи!“.

        Ова информација је потврдила зле слутње које су се храниле честим састанцима и контактима Бјелице са лекарском службом репрезентације Србије на челу са доктором Драганом Радовановићем.

        Наравно, комплетан опоравак сјајног крилног вођен је из Минеаполиса, односно Њујорка где је „Бели“ оперисан и где је недавно отишао на нове прегледе. Пре тога је боравио у Србији где је радио по посебном програму који је пратило и будно око нашег медицинског стафа.

        Бјелица ће још најмање месец дана бити на штакама, после следи опоравак, рад са лоптом, припрема за последњу сезону уговора са Минесотом... Не звучи добро.

        Подсетимо, Немања је пропустио Олимпијске игре у Рију такође због повреде. Том Тибодо, тренер Минесоте, за Журнал је рекао да му је било много жао што Бјелица није са репрезентацијом у Бразилу. Тешко да ће му бити жао ако Бели пропусти и Евробаскет у Истанбулу.

        Спортски журнал
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари