Андрић пред ФМП: Свака лопта је кључна…

ПАРТИЗАН У ПРВОМ МЕЧУ ПОЛУФИНАЛА ПЛЕЈ-ОФА ДОЧЕКУЈЕ ФМП ЖЕЛЕЗНИК (СРЕДА, 21.00)

Михајло Андрић

        Партизан и ФМП другу годину заредом се састају у полуфиналу плеј-офа Суперлиге Србије.

        Сећање на прошлу сезону и „тесних“ 2:1 још су свежа и могу да послуже као упозорење црно-белима, мада се мора признати да су од јесенас углавном рутински излазили на крај са „пантерима“, победивши их убедљиво у сва четири меча.

        Просечна разлика у по две утакмице АБА лиге и Суперлиге износила је 15 поена, а прошле недеље, у оквиру претпоследњег кола, Партизан је славио у Железнику резултатом 71:85.

        Тада је Александар Џикић одмарао капитена Новицу Величковића (као и против Мега Лекса у последњем колу), а због повреде није наступио Урош Луковић. Из Хумске 1 поручују да је здравствени билтен сада - беспрекоран.

        „Добро познајемо нашег противника, знамо да је то тим који има доста квалитета и потенцијала. Врло је важно што у ову серију улазимо здрави и комплетни. Свесни смо да кроз завршницу сезоне морамо да прођемо корак по корак, фокусирани увек на следећу утакмицу“, изјавио је Џикић.

        За пласман у финале потребне су две победе. Реванш је заказан за петак, а евентуална „мајсторица“ за недељу.

        Михајло Андрић каже да су играчи свесни важности предстојећих мечева и шта је неопходно да би у њима били успешни.

        „Одавде нема назад. Сваки минут је важан, свака лопта је кључна. У наредним данима морамо да будемо максимално концентрисани. Радили смо добро током читаве сезоне и хоћемо да је завршимо на најбољи начин“, каже опасни шутер за три поена.

        Улазнице за прву полуфиналну утакмицу продаваће се у среду од 18 часова на благајнама дворане „Александар Николић“. За место на трибинама треба издвојити 300, а за партер 500 динара.

„НАВИЈАЈТЕ СПОРТСКИ“

        Партизан је путем званичног сајта позвао навијаче да дођу на утакмицу у што већем броју и помогну црно-белима „фер и спортским навијањем“. Паметном доста.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари