АБА: Црвено-бели ослабљени чекају Цибону

БЕЗ ОБЗИРА НА ОВЕ ПРОБЛЕМЕ ТРУДИЋЕМО СЕ ДА ИЗБОРИМО НОВУ ПОБЕДУ, ИСТАКАО ЈЕ РАДОЊИЋ

  • Ни у овој утакмици Дејан Радоњић неће моћи да рачуна на све играче из ростера. Неизвесни наступи Огњена Добрића и Стефана Јовића, Немања Дангубић сигурно не игра

        Сјајан низ Црвене звезде у АБА лиги, који је трајао годину дана, прекинут је претходне недеље када је у дербију кола Партизан успео да савлада великог ривала у хали „Александар Николић“ (86:81).

        Црвено-бели су у току недеље изгубили од ЦСКА у Москви (102:80) у оквиру Евролиге, а сада се окрећу двема утакмицама у регионалној лиги, а потом и Купу Радивоја Кораћа.

        Први изазов је петопласирана екипа АБА лиге - Цибона.

        Дејан Радоњић је истакао да његов тим очекује тежак меч, али да без обзира на све кадровске проблеме Црвена звезда и у овом мечу иде на победу пред својим навијачима.

        Неизвесни су наступи Стефана Јовића и Огњена Добрића, док Немања Дангубић сигурно пропушта и овај меч.

       „Поново се налазимо у врло интензивном ритму утакмица, где нас након овог меча, очекује и гостовање у Скопљу, па право из Македоније се селимо на Куп. Међутим, без обзира на ове сада већ стандардне проблеме трудићемо се да изборимо нову победу пред нашим навијачима“, казао је Дејан Радоњић уочи меча.

        Тренер Цибоне Дамир Мулаомеровић истакао је да је његова екипа уморна, због седам утакмица у последњи десет дана, али да немају шта да изгубе у предстојећој утакмици.

       „Сигурно да је Звезда апсолутни фаворит. Играју на домаћем терену и све ове партије које пружају у задње време, без обзира на задња три пораза, мислим да су најбоља екипа у регији и играју најбољу кошарку у регији. Ми немамо што изгубити. Пробаћемо да искористимо ову утакмицу за даљу припрему и како бисмо одморили неке играче за оно што нас чека следеће недеље, а то је завршница купа Хрватске“, поручио је Мулаомеровић.

        Меч Црвене звезде и Цибоне игра се у недељу од 17 часова, а пренос је на Арена Спорт 1.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари