АБА: Црвена звезда иде у Загреб по освету

ИЗАБРАНИЦИ ДЕЈАНА РАДОЊИЋА У ТАЈ МЕЧ УЛАЗЕ НЕКОМПЛЕТНИ,

ПОШТО НЕЋЕ ИГРАТИ СТЕФАН ЈОВИЋ И БРАНКО ЛАЗИЋ

        Кошаркаши Црвене звезде Телеком отварају у уторак увече друго коло АБА лиге гостовањем Цибони у Загребу (20ч).

        Звезда је на старту сезоне била убедљива против Левског, док је шампион Цибона поражена од Олимпије. Изабраници Дејана Радоњића у тај меч улазе некомплетни, пошто неће играти Стефан Јовић и Бранко Лазић.

        Остали наши клубови играће у среду, Партизан дочекује Крку, Металац гостује Солноку, а Мега Визура игра у Софији са Левским.

        Изабраници Дејана Радоњића у тај меч улазе некомплетни, пошто у дуелу са Цибоном неће играти Стефан Јовић и Бранко Лазић.

        Звезда је у првом колу била убедљива против Левског са 85:55, док је Цибона изгубила на свом терену од Олимпије са 85:80.

        Партизан први меч на свом терену игра у среду од 20 часова са Крком, коју са клупе води Александар Џикић. „Црно-бели’ би требало да наступе са појачањима у том мечу, пошто им је прошле недеље укинута блокада регистровања страних играча.

        Оба клуба у првом колу су забележила победе, Партизан је први пут победио у Солноку (60:55), док је тим из Новог Места можда направио и највеће изненађење кола, тријумфом над Цедевитом са 80:72.

        Мега Визура два сата раније гостује Левском, док у исто време у Солноку играју истоимени клуб и Металац. Изабраници Дејана Милојевића јуриће другу победу, после тријумфа над МЗТ Скопљем, а Ваљевци свој првенац.

        У среду се играју још два меча, осим дуела у Загребу, Олимпија дочекује Цедевиту, док у Скопљу играју МЗТ и Задар. Једини преостали меч у среду од 18 часова у Лакташима играју Игокеа и Будућност.

 
Аба лига, 2. коло:
 
        18:00 Олимпија - Цедевита
        20:00 МЗТ - Задар
        20:00 Цибона - Црвена звезда
сутра
        18:00 Солнок - Металац
        18.00 Игокеа - Будућност
        18.00 Левски - Мега Визура
        20.00 Партизан - Крка
 
        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари