Орлић: Потпуно је јасно да иза „спонтаног протеста“ стоје политичке структуре Саше Јанковића…

ЖИВКОВИЋ ЗАТРАЖИО ДА СЕ 48 УЧЕСНИКА ПРОТЕСТА ОМОГУЋИ ДА СА ГАЛЕРИЈЕ ПРАТЕ ЗАСЕДАЊА СКУПШТИНЕ

Владимир Орлић

        ЗАМЕНИК шефа посланичке групе Српске напредне странке Владимир Орлић је данас оценио да је „више него јасно“ да иза протеста „Против диктатуре“ стоје политичке структуре и као доказ навео позив посланика Зорана Живковића демонстрантима да са галерије Скупштине прате њен рад.

        „Потпуно је јасно да иза такозваног спонтаног протеста стоје политичке структуре Саше Јанковића ДОС-овског кандидата, али и неких других кандидата. Они не само да су од самог почетка инструисали протесте, већ су данас покушали и да их преселе у Дом Народне скупштине“, рекао је Орлић новинарима у Скупштини.

        Он је устврдио да су они протесте организовали „како би се оправдали за неуспех“ на председничким изборима и да би се „на улицама оспорила демократски изражена воља грађана“.

        „Ако некоме од грађана Србије можда и није било јасно ко иза читаве приче стоји, данас се то показало црно на бело, а то су данас објаснили посланички представници Саше Јанковића, међу којима је и Зоран Живковић“, рекао је Орлић.

        Посланик и лидер Нове странке Зоран Живковић, који је подржао председничку кандидатуру Саше Јанковића, упутио је јуче захтев да се за 48 демонстраната омогући да с галерије прате рад Скупштине, на шта није добио одговор, те је најавио да ће захтев поновити.

        Бета

Категорије: 

Коментари