Обрадовић: Нисмо крпе, не дозвољавамо да нас неко гази и понижава

„МАРТИНОВИЋ ЈЕ НА СИЛУ ЗАВРШИО СЕДНИЦУ И ИЗРЕКАО НОВЕ КАЗНЕ ПОСЛАНИЦИМА ОПОЗИЦИЈЕ“

  • Бошку Обрадовићу је одузета реч, прилику да говори није добио ни Ђорђе Вукадиновић који је требало да посведочи да није ударен плакатом „ВУЧИЋ-БРАТ-КУМОВИ-ЛОПОВИ“ на седници 26. октобра, а реч нису добили ни други посланици опозиције који су се јавили

        НАКОН подизања плаката са натписом „Мајо, покрала си Нови Сад“ , на седници Административног одбора, Бошку Обрадовићу је одузета реч и без образложења је добио опомену, иако се не зна на коју Мају се односио текст на плакату.

        Очито су представници власти препознали Мају Гојковић и њену крађу Новог Сада у време док је била градоначелник.

        Бошко Обрадовић је реаговао постављајући Мартиновићу више питања: откуда му право да му искључи микрофон и одузме реч на шта Мартиновић није имао одговор.

        На овој седници Административног одбора Народне скупштине разматрано је искључење Бошка Обрадовића са седнице на 20 дана, исто оно искључење о којем никада није формално обавештен и за које није било никаквог основа.

        Иако је Бошко Обрадовић тражио хитну седницу Административног одбора, она је одржана тек након три недеље и том приликом посланици опозиције су доживели нови скандал и понижење.

        Бошку Обрадовићу је одузета реч, прилику да говори није добио ни Ђорђе Вукадиновић који је требало да посведочи да није ударен плакатом „ВУЧИЋ-БРАТ-КУМОВИ-ЛОПОВИ“ на седници 26. октобра, а реч нису добили ни други посланици опозиције који су се јавили.

        Мартиновић је на силу завршио седницу и изрекао нове казне посланицима опозиције.

        Поводом овог најновијег политичког насиља у Народној скупштини од стране СНС, Бошко Обрадовић изјавио је следеће: „Ми се боримо против неправде, а њих боли истина. Они морају да нас стално прекидају да се у Скупштини не би говорило о криминалу и корупцији, издаји Косова и Метохије и да би глас опозиције био укинут пред наступајуће београдске и ванредне парламентарне изборе. Наш став је да нисмо крпе, имамо интегритет, имамо личност, имамо став. Ми не дозвољавамо да нас неко гази и понижава. Верујем да ће грађани Србије ценити нашу борбу против Вучићеве власти и да заједно нећемо дозволити да нас представници власти даље малтретирају, пљачкају и понижавају“.

         (саопштење Српског покрета Двери, са изјавом Бошка Обрадовића)

Категорије: 

Коментари