Обрадовић: Двери нису опозиција Србији и држави, Двери су опозиција Влади

„ИАКО ЈЕ ВУЧИЋ ТРАЖИО ДА ТО НЕ ЧИНЕ – ПРЕДСТАВНИЦИ ВЛАСТИ ВРЕЂАЈУ, КЛЕВЕЋУ И НАПАДАЈУ”

  • „Државна ревизорска институција је утврдила 140 начина на које се ненаменски троши новац на државном и локалном нивоу. Државни ревизор је утврдио милијарде и милијарде које су ненаменски потрошене и поднето је преко хиљаду кривичних пријава тим поводом. Да ли сте чули да је било који поступак покренут и да је било ко одговарао?!”

          ПРЕДСЕДНИК Двери Бошко Обрадовић рекао је на конференцији за медије у НСРС да се његово данашње излагање на седници базирало искључиво на извештају о раду Државне ревизорске институције који показује како се ненаменски троши народни новац.

          - Ова институција је утврдила 140 начина на које се ненаменски троши новац на државном и локалном нивоу. Државни ревизор је утврдио милијарде и милијарде које су ненаменски потрошене и поднето је преко хиљаду кривичних пријава тим поводом. Да ли сте чули да је било који поступак покренут и да је било ко одговарао – упитао је Обрадовић.

          Како истиче, када представнике власти суочите са тим подацима они крену са увредама, клеветама и нападима на породицу. Он се осврнуо и на данашња излагања посланика власти којима је председавајући дозволио да, у неколико наврата, користе своје време за расправу о законима да би клеветали Српски покрет Двери, њега лично и његову породицу. Александар Мартиновић је посветио целих 15 минута Дверима.

          Обрадовић је истакао да они изгледа не слушају ни свог председника који је рекао да не треба да коментаришу породице политичких противника, и да, када већ помињу породице треба да виде и то да је управо породица Вучић запослена у јавном сектору. Сам Александар Вучић је цео свој живот на државној плати и тешко се може поверовати да живи од плате председника Србије која износи 100 хиљада динара, јер нема других пријављених прихода.

          Он се осврнуо и на коментаре посланика СПС и запитао се зашто СПС није одговарао за оно лоше што је радио за време Бориса Тадића.

          „Двери нису опозиција Србији и држави, Двери су опозиција Влади” – рекао је Обрадовић, додавши да му није јасно да посланици власти нису у стању да на критике одговоре аргументима већ искључиво личним увредама.

          (саопштење Српског покрета Двери)

Категорије: 

Коментари