Мирчић: Српска радикална странка је после Хојт Јиа још забринутија за будућност Срба

„НЕКА ВЛАДА ОТКРИЈЕ КО ЈЕ И ПО КОМ ОСНОВУ ДОЗВОЛИО МИНИСТАРКИ МИХАЈЛОВИЋ ДА СЕ СА ЊИМ СРЕТНЕ“

Милорад Мирчић

        ПОСЛАНИК Српске радикалне странке Милорад Мирчић рекао је да је после посете америчког званичника Брајан Хојта Јиа СРС још више забринута за будућност српског народа.

        „Не можемо се надати ничему добром када је у питању судбина Косова и Метохије и односи Србије и Русије“, рекао је Мирчић новинарима у Скупштини Србије и додао да „збуњује што нема одговора са српске стране“.

        Он је рекао да је са састанка Хојта Јиа са опозиционим политичким партијама послата јасна политичка порука да САД имају алтернативу за власт Српске напредне странке и да су то Саша Јанковић и Вук Јеремић и други „миљеници САД“.

        Он је рекао и да се тиме што се Хојт Ји, од целе Владе Србије, једино састао са потпредседницом Зораном Михајловић, шаље порука да је она алтернатива за Александра Вучића.

        Мирчић је рекао да очекује да се огласи Влада Србије и да каже ко је дозволио и по којем основу да се Михајловић састане са Јием.

        „Очекујемо став поводом уцене администрације САД“, рекао је Мирчић и оценио да Вучић није одговорио јер је под притиском.

        Бета

Категорије: 

Коментари