Гојковић се хвали да је троје посланика Двери сама „физички избацила“ из свог кабинета

ТВРДИ ДА СУ „УПАЛИ“ И ДА СУ ВРЕЂАЛИ: „ОВО СЕ ДЕШАВАЛО САМО У ФАШИСТИЧКИМ РЕЖИМИМА“

Маја Гојковић

        ПРЕДСЕДНИЦА Скупштине Србије Маја Гојковић изјавила је данас да су троје посланика Двери упали у њен кабинет, вређали је и онемогућавали да напусти просторију, а да је она сама успела да их избаци.

        Гојковићева је новинарима у Скупштини Србије рекла да су Бошко Обрадовић, Марија Јањушевић и Срђан Ного, око 10.00 сати насилно упали у њену канцеларију, викали, вређали је, као и жене које раде у њеном кабинету.

        Гојковићева је казала да су им секретарице рекле да се она припрема за састанак са представницима Сената Италије, али да је Обрадовић „упао“ у њен кабинет.

        „Ово се дешавало само у фашистичким режимима“, оценила је Гојковић и додала:

        „Нисам желела то да дозволим, да се понижава парламент Италије, да парламент буде фашистички полигон, нисам желела и нећу дозволити да се напада било која жена овде, не мислим само на себе, већ на сараднице и припаднице службе обезбеђења, а њих су они грубо вређали“.

        Она је казала да је поносна што је троје посланика Двери успела сама да избаци из кабинета.

        „Сама сам успела све троје да физички избацим из своје канцеларије и поносна сам на то, јер ћу на сваки начин заштити жене које се баве политиком, као и Народну скупштину Републике Србије“, рекла је Гојковић.

        Она је казала да ће наставити са редовним активностима и седницу парламента водити како је предвиђено.

        Упитана да ли мисли да и она доприноси оваквој атмосфери у Скупштини Србије, како често наводи опозиција, Гојковић је рекла да они „немају огледало код своје куће и не виде како се понашају“.

        Бета

Категорије: 

Коментари