Радоњић: „Јовић је у значајно бољем статусу“

ПРОПУСТИО ПЕТ ОД ПРЕТХОДНИХ ШЕСТ МЕЧЕВА, ОЛИМПИЈА, БАМБЕРГ, ФМП, РЕАЛ И АРМАНИ

Стефан Јовић

        Тренер Црвене звезде Дејан Радоњић уочи почетка полуфиналне серије плеј-офа против Будућности говорио и о повређеном плејмејкеру Стефану Јовићу за кога каже да је у „значајно бољем статусу“.

        После важне победе у Евролиги против Арманија, Црвена звезда почиње и плеј-оф серију АБА лиге, такмичења за које је неколико пута поновљено да је приоритетно, а противник је екипа Будућности (недеља, 19 часова).

        Уочи тог меча Дејан Радоњић је говорио и о плејмејкеру Стефану Јовићу.

        Он је пропустио пет од претходних шест мечева црвено-белих (Олимпија, Бамберг, ФМП, Реал и Армани), и једино је одиграо петнаестак минута управо против Будућности у последњем колу „регуларног дела“ АБА лиге, а прве информације су гласиле да неће бити спреман ни за први меч полуфиналне серије.

        Тренер Звезде, каже да се ситуација код њега, ипак, поправља.

        „У статусу смо каквом јесмо, видећемо вечерас кад направимо тренинг колико је меч у Арманију утицао... Сви играчи су спремни, Јовић је у значајно бољем статусу и видећемо како ће да се развија ситуација кад је он у питању“, казао је Дејан Радоњић.

        Истиче да је важно да се сада фокус пребаци са Евролиге на АБА лигу.

        „У овом тренутку је потребно је да будемо свесни да је причати и размишљати и бавити се са Топ 8 нешто што не желимо да буде присутно. Било је лепо у Милану, али нема опет Милана ако не будемо заједно у овој серији“, казао је Радоњић и додао:

        „Ако то хоћемо опет, сутра сви у Пионир, а ми ћемо дати све од себе да изнесемо тежину овог тренутка“.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари