„Све балканске мафије подржава ЦИА“

ОСНИВАЧ ЛИБЕРАЛНОГ САВЕЗА ЦРНЕ ГОРЕ СЛАВКО ПЕРОВИЋ

  • Мафијашки клан Ђукановић већ 21 годину држи Црну Гору која је у приватном власништву тог клана. Мафија и јесте власт у Црној Гори. Држава Црна Гора је, као правно-политички инструмент, у мафијином власништву – упозорио Перовић

        Иза црногорске мафије и њеног шефа, Мила Ђукановића, стоји ЦИА и америчка тајна политика. И иза свих балканских мафија стоји америчка обавештајна служба, тврди оснивач Либералног савеза Црне Горе Славко Перовић.

        Црна Гора је у власништву мафије, оценио је Перовић и истакао: „Мафија и јесте власт у Црној Гори. Држава Црна Гора је, као правно-политички инструмент, у мафијином власништву. Још далеке 1991. године ја сам био први који је Црну Гору назвао мафијашко-полицијском творевином, а она је то, све у континуитету и данас“, рекао је Перовић.

        Он додаје да треба знати и да „иза ове црногорске, као и иза свих балканских мафија стоје, подупирујући их, ЦИА и тајна америчка политика”. У тој чињеници, наставио је, крије се одговор на уобичајено питање: како је могуће да очигледну црногорску мафију подупиру и Европљани и Американци.

        Мафијашки клан Ђукановић већ 21 годину држи ЦГ, подвлачи Перовић и тврди да је Црна Гора већ 21 годину у „приватном власништву мафијашког клана Ђукановић”, а да је Ђукановићев план „потпуно уништење Црне, њена дефинитивна сахрана под камену плочу без икаквог имена и презимена на њој“. 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари