Кривокапић открио да је Лекић победио Вујановића и да је био покраден на северу Црне Горе

ЂУКАНОВИЋЕВУ ДПС НАЗВАО „ПАРТИЈОМ ПРОШЛОСТИ”, АЛИ ТВРДИ ДА У ЊОЈ ПОСТОЈЕ И ОНИ КОЈИ НИСУ УПРЉАНИ

  • Обећава да ће тим „неупрљаним” – ако се ДПС поцепа на две колоне – пружити своју упрљану политичку ручицу

         АКО се ДПС као 1997. раздвоји на две колоне, на ону која није укаљана и упрљана, онда ћемо том делу пружити шансу, рекао је лидер СДП-а Ранко Кривокапић.

         Кривокапић је у интервјуу за Радио Петњица рекао да ДПС није део рјешења, већ основни проблем у политичком смислу Црне Горе.

         „Евидентно партија прошлости, и честитка Војиславу Шешељу и све остало показује да је то партија прошлости. Подсетићу да је премијер Мило Ђукановић приликом посете Београду, пре две године, нудио са канабеа премијера Вучића, српским партијама да уђу у Владу, а то је све било пред одлуку у Велсу о НАТО чланству. Значи нудио је партијама, које сад оптужује да су издајници, да уђу у владу. Радили су све што им је могло донети 41 глас да би се макао СДП. На крају им је успело тако што су куповали посланике, једног по једног. Али је ту подвучена црта, никако са оваквим ДПС-ом”, рекао је Кривокапић.
Упитан да ли има у ДПС-у неукаљаног дела, Кривокапић је рекао да има.

         „Не желим те људе да доводим у проблем. Они су на високим функцијама. Знам та имена, те људе, знам тај део ДПС-а. Не бих волео да их доводим у проблем, мислим да их и јавност препознаје, не само ми из СДП-а”, рекао је он. Он је додао да ДПС неће опстати кад изгуби изборима.

         „Тада ће тај други део имати разлога да својој партији каже „платили смо цену свега тога што се зове корупција, тога да нам је други човек партије вођа криминалне групе, да нам је други човек партије покрао Будву за више стотина милиона” и тако даље”, навео је Кривокапић.

         Упитан да ли је могуће ДПС сада када је целовит победити на изборима, Кривопкапић је рекао да ДПС губи ове и сваке изборе.

         „Губили смо их заједно прошле године када смо имали заједно 39 одсто, а требали смо 41 одсто. Открили су да је ДПС крао на тим изборима а кад неко краде тај има мањину. Изгубио је Филип Вујановић од Миодрага Лекића, па је морао на врат на нос, опет злоупотребљавајући оне који ту нису да убацују њихове гласове у кутије по северу”, рекао је Кривокапић.

         http://www.vijesti.me/vijesti/kad-dps-pukne-ruku-cemo-dati-neukaljanima-...

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари