Дежурни МиГ-31 са Кинжалима држаће у сталном страху и флоту САД у Медитерану и Кијев

РОГОВ: ЗЕЛЕНСКИ И ЊЕГОВА БАНДА ОДСАД ЋЕ С РАЗЛОГОМ ДАНОНОЋНО БИТИ У СТРАХУ

МиГ-31 са "Кинжалом!

* Директорка московског Института за међународне политичке и економске стратегије –Јелена ПАЊИНА: „Кинжали имају домет до 2000 км, а лете брзином 10-12 Маха. Аналитичари НАТО су већ проценили да ће растојање између МиГ-31, који ће „висити“ изнад Црног мора, и америчке ударне групе ратних бродова око носача авиона у источном Медитерану бити 1.100 км. При просечној брзини од 9 маха - Кинжали би стигли до тих бродова за око 6 минута“

         __________________________________________________

         РУСКИ борбени авиони МиГ-31 – који носе хиперсоничне ракете „Кинжал“ – даноноћно ће бити над неутралним водама Црног мора.

         По наредби Владимира Путина, издатој у Пекингу, која је уследила чим су два америчка носача авиона стигла до обала Израела, а Украјина америчком крстарећом ракетом ATACMS ударила по аеродрому запорошког града Бердјанска.

         Први ефекти су се појавили већ након неколико сати. Суочен са првим „дежурним МиГ-31“ – амерички дрон Global Hawk журно се удаљио од обала Крима. Чак је послао сигнал 7600 - „губитак комуникације“.

         Шта је скривени (необјављени) смисао Путинове наредбе?

         Директорка московског Института за међународне политичке и економске стратегије –Јелена Пањина – прво је оценила да ће „Кинжали“ спречити покушаје САД да протерају Русе из Сирије. Па додатно указала:

         „Кинжали имају домет до 2000 км, а лете брзином 10-12 Маха. Аналитичари НАТО су већ проценили да ће растојање између МиГ-31, који ће „висити“ изнад Црног мора и америчке ударне групе ратних бродова око носача авиона у источном Медитерану бити 1.100 км. При просечној брзини од 9 маха, Кинжали би стигли до тих бродова за око 6 минута. А у стању су да нанесу озбиљну штету и носачима авиона и да их и  потопе.

         - То ће одвратити Американце – претпоставља Пањина – од покушаја да сруше Башара Асада под маском сукоб између Израела и Палестине. Појава МиГ-31 са Кинжалима изнад Црног мора и за Украјину је разлог за бригу.

         Зашто – објаснио је потпредседник руске Академије за ракетне и артиљеријске науке Константин Сивков:

         „Дежурни МиГ-31 ће са својим радарима и наоружањем бити ефикасна одбрана и од украјинских дронова и платформи са којих се лансирају. Исто важи и за украјинске крстареће ракете које лете на малим висинама“.

         Један од лидера Запорожја, Владимир Рогов, чак је уверен да ће се  у Украјини многи успаничити због појаве МиГ-31 изнад Црног мора:

          „Свако лансирање Кинжала са дежурног МиГ-31К, доводиће до тога да се Зеленски и цела његова банда завлаче у своје рупе, знајући да удар Кинжала никоме не оставља никакве шансе. Одсад ће у Кијеву бити у даноноћном страху“.

 

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари