Светска здравствена организација признала да је сваки ПЦР тест потенцијално нетачан

ДВА САОПШТЕЊА СЗО ЗА ДВА МЕСЕЦА СТАВЉАЈУ ПОД УПИТНИК СВЕ СВЕТСКУ СТАТИСТИКУ О УМИРАЊУ ОД КОВИД-19

* СЗО је фактички упозорила: ако добијете позитиван тест за некога без симптома - поново га тестирајте. А то је признање да је било који ПЦР позитиван тест потенцијално лажно позитиван

* Имајте на уму да СЗО ставља до знања да су ПЦР „помоћно средство за дијагнозу“, а НЕ „дијагностички тест“. Другим речима:да ПЦР тестови нису намењени дијагностичкој употреби и да се у њих не може потпуно поуздати. Баш као што је много пута опомињао др Кари Малис, изумитељ ПЦР теста

___________________________________________________

       СВЕТСКА здравствена организација објавила је меморандум који потенцијално у потпуности подрива све бројеве случајева „пандемије“ из целог света.

       Објавила је 13. јануара ову белешку, наводећи да се један позитиван ПЦР тест не сме користити за дијагнозу инфекције Сарс-Цов-2.

       Да их директно цитирам: Тамо где резултати испитивања не одговарају клиничкој презентацији, треба узети нови узорак и поново тестирати користећи исту или другачију НАТ технологију.

       Превод: Ако добијете позитиван тест за некога без симптома, поново га тестирајте. Или тачније: било који ПЦР позитиван тест потенцијално је лажно позитиван.

       Даље се каже: Већина ПЦР тестова назначена је као помоћ при постављању дијагнозе, стога пружаоци здравствене заштите морају узети у обзир било који резултат у комбинацији са временом узимања узорака, врстом узорка, специфичностима испитивања, клиничким посматрањем, историјом блести пацијента, потврђеним статусом било каквих контаката и епидемиолошким информацијама.

       Имајте на уму да су упозорили да су ПЦР „помоћно средство за дијагнозу“, а НЕ „дијагностички тест“.

       Пажљивим бирократским језиком, они у суштини признају да ПЦР тестови нису намењени дијагностичкој употреби и да се у њих не може потпуно поуздати.

       Баш као што је много пута опомињао др Кари Малис, изумитељ ПЦР теста.

       Треба схватити: ПЦР тестови су буквално ЦЕЛА основа ковид приповести.

       Без њих нема ништа осим здравих људи и нормалних зимских гриполошких болести.

       Сваки „случај“ о којем прочитате само је случај због ПЦР теста.

       Ми и други барем од јуна говоримо да је ПЦР тест научно бесмислен. А сада, постепено, то признаје и СЗО.

       Дакле: ако је ПЦР тест бесмислен - таква је и „пандемија“. Лаж изграђена у намерној злоупотреби алата који није примерен сврси.

       https://off-guardian.org/2021/01/25/who-finally-admits-pcr-is-not-a-diagnostic-test/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари