Партизан изгубио и од Спартака

ЦРНО-БЕЛИ- ПОРАЖЕНИ НА СВОМ ТЕРЕНУ (1:3), ЛАЗЕТИЋ: „УПРАВА ЈЕ НА ПОТЕЗУ“

         ВРШИЛАЦ дужности првог тренера фудбалера Партизана Жарко Лазетић, после пораза од Спартака из Суботице (1:3) у Хумској, изјавио је да је на управи клуба да ли ће наставити да води екипу.

         Лазетић је, према договору, одрадио два меча након одласка Зорана Мирковића, али се пре дуела са Спартаком спомињало да би могао да приведе крају сезону.

         - У овом тренутку све је онако како смо су најавили. Водио сам ове две утакмице и сада ће управа да донесе одлуку за коју мисли да је најбоља. Екипа је слободна наредна три дана, а следећи тренинг је у среду - рекао је Лазетић после меча.

         Тренер црно-белих рекао је да је његовој екипи недостајало енергије и да их је примљени гол на почетку другог дела пореметио.

         - После примљеног гола десило се оно што нисмо желели, играчи су кренули да јуре, да решавају као да није било времена. Ушли смо у неку нервозу, а недостајало нам је и енергије због тога што смо утакмицу играли и у среду. Нисмо добро одговорили изазову који је био пред нама. На почетку другог полувремена примили смо кикс гол и било је тешко вратити се утакмицурекао је Лазетић.

         Он је морао да изврши две принудне измене већ у првом полувремену када су због повреда терен напустили Немања Р. Милетић и Данило Пантић.

         - Милетић је прво добио ударац од играча Спартака, а после га је закачио Валијенте. Пантић је добио ударац у мишић, Николић је исто добио ударац у мишић. Тражио је измену и у првом полувремену, али је повукао и наставио.

Имао је замерке и на, како је навео, грубу игру ривала.

         - Противнику је било дозвољено да игра тако како игра. У првом полувремену није добио ниједан жути картон, а замало да направимо и трећу принудну измену. То су још неке околности у којима функционишемо, а нисмо се на њих још прилагодили - објаснио је Лазетић.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари