Су-35С може да се успешно носи и са F-35 и F-22A

ПРВА ГРУПА РУСКИХ ВОЈНИХ ПИЛОТА ВЕЋ ОСВАЈА

НОВИ СУПЕРМАНЕВАРСКИ ЛОВАЦ 4++ ГЕНЕРАЦИЈЕ

  • Су-35С је супериоран у односу на све европске тактичке ловце генерације 4 и 4+ типа Rafale и Eurofighter 2000, а надмоћан је и модернизованим америчким ловцима типа F-15, F-16 и F-18

        ПРВА група пилота једне од јединица Ратног ваздухопловства Русије почела је да осваја пилотирање најновијим вишенаменским суперманеварским ловцем Су-35С - изјавио је представник руског Министарства одбране за Ратно ваздухопловство пуковник Игор Климов.

        „Прва група пилота приступила је већ на централном официрском курсу Државног центра за припрему летачког особља и војна тестирања. То су најобученији пилоти који су раније освајали неке типове ловаца и који имају више хиљада часова летења“ - рекао је Климов.

        Према његовим речима, током дообуке официри изучавају аеродинамику и конструкцију авиона и мотора, његову експлоатацију, авионику и радиоелектронску опрему, наоружање и нишанско-навигациони комплекс. Посебна пажња се поклања новој опреми, посебно комплексном систему управљања КСУ-35, погону летелице који се састоји од два савремена мотора са повећаном споном и млазницама које имају контролисани вектор вуче, као и радарски систем управљања са фазном антенском решетком.

        Су-35С представља модернизовани суперманеварски вишенаменски ловац генерације 4++. Технологије пете генерације обезбеђују му супериорност у односу на ловце сличне класе.

        Авион значајно по летачко-техничким карактеристикама превазилази сличне моделе који су у употреби и има савршенији комплекс летачке опреме.

        Тако да су карактеристике Су-35С супериорније у односу на све европске тактичке ловце генерације 4 и 4+ типа Rafale и Eurofighter 2000, модернизоване америчке ловце типа F-15, F-16 и F-18 што му омогућује да се успешно бори против ловаца пете генерације као што су F-35 и F-22A.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари