„Соколови Русије” ће гледаоцима у Завидову показати елементе ваздушне битке

ПО ТРАДИЦИЈИ:  КОРИСТИЋЕ ПРАВЕ БОРБЕНЕ АВИОНЕ - Су-30СМ и Су-35С

         ЧУВЕНА руска акробатска пилотажна група „Соколови Русије” наступиће пред учесницима рок-фестивала „Нашествие” који ће 8. јула почети у Звидову.

         Али, неће наступити као обично.

         Као прво, наступиће са авионима Су-30СМ и Су-35С. А друго: продемонстрираће ваздушну битку са са елементима нРуски војни експерт Игор Коротченко – главни уредник стручног часописа „Национална одбрана” – поводом самита у Варшави је рекао:

         „Скуп у Варшави биће вододелница у односима алијансе са Русијом. Она је већ стигла до граница Русије и не може да се даље шири. Зато ће у Варшави прогласити своје нове циљеве и задатке”.

         Коротченко прогнозира: „Од политике „партнерства” – а ми добро знамо цену тог „партнерства” – NATO ће прећи на нову стратегију која ће подразумеваи истовремено обуздавање и застрашивање Русије. Зато ће бити донете одлуке које ће се тицати нових аеродрома, војних база и складишта оружја и муниције на територији три балтичке државе и Пољске».

         Коротченко посебно наглашава: «Алијанса је примакла границама Русије средства за први и муњевити удар. У Варшави ће то бити «озакоњено». То ће бити резултат тог саммита. То ће бити нови свет. Свет који ће NATO називати обуздавањем и застрашивањем Русије. Другим речима: то ће бити припреме за рат. А не знамо да ли ће бити заиста рата или неће. Међутим, потенцијал за први удар NATO ствара непосредно поред граница Русије”

апада и одбране.

         „Соколови Русије” су једина пилотажна група која на правим борб еним авионима демонстрира елементе реалних ваздушних битака, са спуштањем моћних летелица и на само 200 метара изнад земље.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари