Оружане снаге Русије ускоро ће добити - и за радаре невидљиве мостове

ГРАДИЋЕ СЕ ОД КОМПОЗИТНИХ И ДРУГИХ НОВИХ МАТЕРИЈАЛА И БИТИ ЗНАТНО ЛАКШИ

        ОРУЖАНЕ снаге Русије добиће понтонске и расклопне мостове који ће бити невидљиви за постојеће радаре!

        Ово је потврдио заменик министра одбране Русије генерал Дмитриј Булгаков.

        За њихову производњу користиће се нови материјали. Првенствено композитни, али и други нови материјали, што ће довести до смањења њихове масе, повећања носивости и дужине.

        Према речима Булгакова, биће олакшано и убрзано и њихово постављање и склапање.

        У цео подухвату су укључени стручњаци Војне академије за материјално-техничко одржавање „Генерал армије А. В. Хруљев“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Vladimir1's picture
Vladimir1 (није потврђен) 16:38 14.03.2016.

  • +11
Voting is closed.

Tu smo ispred brace, nasi mostovi su svi nevidljivi.

NATO OFICIR's picture
NATO OFICIR (није потврђен) 17:17 14.03.2016.

  • +6
Voting is closed.

BIVŠI NATO OFICIR OTVORIO DUŠU: Da sam Srbin, borio bih se protiv NATO-a do smrti! VIDEO -NATO-a.https://www.youtube.com/watch?v=FyCLV_bwCrA

Bivši oficir NATO-a na Kosovu i Metohiji, Norvežanin Kristian Kaš (Kristian Kahrs) obratio se video porukom kako bi upozorio na nepotrebnost i pogubnost pristupanja Srbije NATO paktu.

Kaš izražava duboko nerazumevanje odluke srpskih vlasti da se pristupi NATO paktu, posebno po uslovima sličnim onima iz Rambujeu koji su za svaku suverenu zemlju – neprihvatljivi.

-Hoću da se zahvalim srpskom narodu na podršci. Ja sam se preselio u Norvešku, ali veliki deo mog srca će uvek biti u Srbiji. Sada sam šef informacija u političkoj stranci Demokrati. Mi smo nacionalno-konzervativna stranka koja se zalaže za nacionalnu demokratiju i koja je protiv anti-demokratskog globalizma (kao na primer u EU), kaže Kaš.

Zatim dodaje da ne razume zašto je srpska vlada dala suverenitet NATO:

-Ne razumem zašto je srpska vlada dala suverenitet NATO-u koji sadrži slične tačke kao i Rambuje ultimatum. Međutim, kao norveški političar, smatram da Norveška treba da ostane u NATO-u zbog strateških interesa u severnom delu Norveške. Ja ne volim NATO, ali je NATO Norveškoj potreban u ovom trenutku. Da sam ja Srbin, ja bih se borio protiv NATO-a svim srcem. Nadam se da će srpski narod imati otvorenu i informativnu debatu i referendum o učešću Srbije u strukturama anti-demokratstog globalizma,

Додај коментар