ДСС: Јанковић се препоручио Западу за вођу марионетске Србије

САМ СЕБЕ ПРОМОВИСАО ЗА ЛИДЕРА МОРАЛНО ПОСРНУЛИХ ПОЛИТИЧАРА – ДОБРО ЈЕ ШТО МАСКЕ ПАДАЈУ

  • Као што је СНС отишао корак даље од Демократске странке 2012. године, тако данас Саша Јанковић у свом препоручивању одлази корак даље од садашње власти, која би на признавање независности Косова, на столицу у УН пристала „ако и Србија буде нечим задовољна“. Он за узврат не тражи ништа, сем да буде - штићеник Запада

          СВОЈОМ изјавом да је „заблуда да чланство ( Косова) у Уједињеним нацијама нужно представља признање независности“ и да он не би то спречавао, Саша Јанковић је себе промовисао као лидера морално посрнулих политичара, уместо лидера Покрета слободних грађана.

          Добро је да маске падају у трци препоручивања западу за вођу Србије претворену у марионетску државу. Као што је СНС отишао корак даље од Демократске странке 2012. године, тако данас Јанковић у том препоручивању одлази корак даље од садашње власти, која би на признавање независности Косова, на столицу у УН пристала „ако и Србија буде нечим задовољна“ - он за узврат не тражи ништа, сем да буде штићеник Запада.

          Подсећамо Сашу Јанковића да У повељи УН, члан 4. стоји:

          1. Чланство у Уједињеним нацијама отворено је свим осталим мирољубивим државама које прихвате обавезе садржане у овој Повељи, а по оцени Организације су способне и вољне да те обавезе извршавају .

          2. Пријем сваке такве државе у чланство Уједињених нација спроводи се на основу одлуке Генералне скупштине по препоруци Савета безбедности.

          У садашњим околностима, када би Савет безбедности такву одлуку донео само уколико постоји сагласност Србије, није заблуда него лаж да таква сагласност не би била признање независности.

          (саопштење Демократске странке Србије)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари