Војни синдикат Србије позвао на протест против диктатуре, тираније и узурпатора власти

ОЦЕНИО ДА ПРИПАДНИЦИ ВОЈСКЕ „НИКАДА ЛОШИЈЕ НИСУ ЖИВЕЛИ“ И ДА СУ ИМ ПОРОДИЦЕ - ГЛАДНЕ

        ВОЈНИ синдикат Србије позвао је припаднике Војске Србије (ВС) да се прикључе сутрашњем протесту у Београду „против диктатуре, тираније и криминализованих појединаца који су на силу и незаконито узурпирали власт у Србији“.

        Синдикат је у саопштењу позвао припаднике ВС који сутра нису на дужности да учешћем на скупу испред Дома Народне скупштине „изразе незадовољство катастрофалним и криминализованим стањем у држави за које је искључиво одговорна актуелна власт“.

        „Припадницима ВС нико не треба да каже да никад лошије нису живели, да су им породице гладне, да немају основне услове и средства за рад, услове за лечење, да им се основна права сваког дана у све већем обиму укидају и крше, да су свакодневно изложени тортури и мобингу појединаца који ни у једном нормалном систему у свету не би могли да буду на тако важним државним функцијама на којима су сада“, навео је Војни синдикат.

        Досадашњи премијер Александар Вучић сутра ће положити заклетву пред посланицима у Скупштини Србије и преузети дужност председника Републике. Тим поводом, више политичких организација и удружења, међу којима је и Покрет слободних грађана, позвало је грађане да се у 18 часова окупе на протестном скупу на Тргу Републике.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари