Двери: Режим деци пензионера прети отпуштањима ако им дођу на протест 28. марта

„ВУЧИЋ ЗА ОСТАНАК НА ВЛАСТИ КОРИСТИ УЦЕНЕ, ПРЕТЊЕ И ЗАСТРАШИВАЊА“

  • Скандалозним претњама и притисцима изложени су и полицајци у Србији који су добили усмену наредбу из кабинета министра Небојше Стефановића да не смеју да присуствују предизборним скуповима без његовог одобрења, а да ће они који се оглуше о наредбу добити отказе

          ДИКТАТОРСКО понашање Вучићевог режима свакога дана постаје све израженије, грађани су изложени стравичним притисцима, претњама, застрашивању и приморавању да своју подршку дају Вучићу, а они који се усуде да изнесу било какву критику на рачун власти експресно добијају отказ и одузима им се право на рад и живот.

         Вучић на овај начин директно угрожава животе појединаца и читавих породица, остављајући их без могућности да себи обезбеде голи опстанак. Он отворено показује да у Србији немају право на живот они који га безусловно не подржавају.

         Најновији пример диктаторског Вучићевог понашања јесу претње упућене деци пензионера  да ће бити отпуштена у случају да се њихови родитељи појаве на протестном скупу Удружења синдиката пензионера и Удружења синдиката пензионисаних војних лица који ће се одржати 28. марта у Београду због смањења пензија. 

         На ове претње је данас указао Миша Радовић, потпредседник Удружења синдиката пензионера Србије, гостујући на ТВ Н1. Вучић отворено забрањује пензионерима да траже да им се врати оно што им је опљачкао, оно што је њихово.

         Александар Вучић је наредио да Драгана Милићевић из Пећинаца добије отказ у Дому здравља само зато што је члан Двери и што је отворено говорила о погрешној аграрној политици овог режима који је уништио српско село и привреду. Драгана је радила као геронтодомаћица и бринула о 65 стараца за 25.000 динара.

         Скандалозним претњама и притисцима изложени су и полицајци у Србији који су добили усмену наредбу из кабинета министра Небојше Стефановића да не смеју да присуствују предизборним скуповима без његовог одобрења, а да ће они који се оглуше о наредбу добити отказе.

         Ово су само неки од случајева који су доспели до јавности, а таквих примера је безброј. Александар Вучић покушава претњама, уценама, застрашивањима себи да обезбеди опстанак на власти.

         Српски покрет Двери позива грађане Србије да не ћуте, да се не плаше, да се на предстојећим изборима супротставе огољеној Вучићевој диктатури и да свој глас дају кандидату Двери Бошку Обрадовићу. Глас за Обрадовића је глас за слободну и независну Србију, за слободне и заштићене грађане, за правну и уређену државу, за јаке институције, за будућност наше деце и наше отаџбине.

         (саопштењe Српског покрета Двери)

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари