Стаматовић: Вучић у кампању увлачи Меркелову, сутра ће Бакира, па несрећног Николића и честите Кинезе

ПОЗВАО ВЛАДИМИРА ПУТИНА ДА НЕ ПРИМИ ПРЕМИЈЕРА - ЗБОГ СВЕГА ШТО РАДИ СА „САБРАТОМ ЂУКАНОВИЋЕМ“

Милан Стаматовић

        ПРЕДСЕДНИЧКИ кандидат Милан Стаматовић позвао је данас председника Русије Владимира Путина да не прими у најављену посету премијера Александра Вучића јер је он, како је навео, заборавио на пријатељство са братском Русијом.

        У саопштењу, Стаматовић је позвао Путина да не заборави да је Вучић, заједно са својим сабратом Милом (Ђукановићем), „бедно олагао“ Русију, оптужујући је за покушај државног удара у Црној Гори.

        „Управо тим чином потврђена је Вучићева подршка недемократској власти у Црној Гори, у којој је српски народ најугроженија мањина у Европи, и његова спремност да, ради својих личних интереса, заборави на вековно пријатељство са братском Русијом“, навео је Стаматовић.

        Стаматовић је оптужио Вучића да га не занима то што косовски председник Хашим Тачи „стројевим кораком гази ка формирању албанске војске на Косову“, већ да за то време „немилосрдно злоупотребљава премијерску функцију и у финиш председничке кампање бескрупулозно покушава да на своју страну увуче“ данас Ангелу Меркел, сутра Бакира Изетбеговића, прекосутра, уз помоћ несрећног Николића, и честите Кинезе“.

        Бета

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари