Стевановић: Чланови СНП из Лознице су жртве политичког прогона

ЈОШ ЕНЕРГИЧНИЈЕ ЋЕМО УПОЗОРАВАТИ НА ШТЕТНУ ПОЛИТИКУ КОЈУ ВОДЕ БИВШИ КАДРОВИ Г17 ПЛУС

Сава Стевановић

        ГРАДСКИ одбор Српске народне партије Лозница обавештава јавност да је против нашег члана, Цветина Поповића, поднета прекршајна пријава, а он је позван на разговор у полицију, јер је током митинга СНП, који је одржан испред градске управе Лознице, челнике града назвао лоповима.

        Свима је јасно да се овде ради о очигледној и грубој злоупотреби полиције и правосуђа који треба да буду независни државни органи, а не да се користе у сврху политичког обрачуна и личног рата који градоначелник Лознице води са одбором Српске народне партије у Лозници.

        Наша партија је већ дуже време жртва политичког прогона у Лозници због оштре критике политике коју спроводе бивши кадрови партије Г17 плус који данас воде Лозницу.

        Неприхватљиво је да градоначелник Лознице жели да ухапси члана наше партије само због тога што је рекао оно што сви грађани Лознице већ знају, «да је цар го». Сви ми који смо изабрали да се бавимо јавним послом морамо да будемо спремни на критике и осуде јавности.

        Да ли градоначелник мисли да ухапси све људе који мисле да у градској управи седе лопови? Ако је тако, онда ће морати да ухапси 90 одсто грађана Лознице.

        Српска народна партија у Лозници неће подлећи притисцима и застрашивањима градских челника већ ће још енергичније наставити да упозорава јавност на последице штетне политике коју спроводе бивши кадрови Г17 плус који и данас управљају Лозницом.

        Истичемо да ћемо упркос претњама, притисцима и прогону полиције и правосуђа, наставити да радимо свој посао у интересу грађана Лознице. То је наша обавеза и обећање које смо дали грађанима на изборима, а са поверењем грађана нема трговине!

         (Саопштење за медије Сава Стевановића, председника Градског одбора СНП Лозница)

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари