Амерички дебилни полицајци три пута пуцали на ненаоружаног црнца док је помагао пацијенту

ПУЦАЛИ УПРКОС ТОМЕ ШТО ЈЕ ЦРНАЦ СВЕ ВРЕМЕ ДРЖАО ПОДИГНУТЕ РУКЕ И ПРИТОМ ЛЕЖАО НА ЗЕМЉИ

  • Све почело од тога што је аутистични пацијент, који је побегао из социјалне установе, у рукама имао пластични аутомобилчић. Једном параноичном и дебилном пролазнику се учинило да је то пиштољ, па је позвао дебилну расистичку полицију, којој ништа није значило ни што што је аутомобилчић држао болесни белац, а не црнац...

        АМЕРИКАНЦИ су већ постали нација са полицијом која је, најблаже речено, ментално неадекватна.

        Како пише Washington Post, на Флориди је бели полицајац пуцао на ненаоружаног црнца док је покушавао да помогне свом аутистичном пацијенту.

        Црнац се зове Чарлс Кинси, а „убеђивао се“ са пацијентом социјалне установе из које је био побегао.

        Све је почело од тога што је аутиста имао у рукама аутомобил-играчку од пластике. То је уочио један од пролазника и позвао полицију. Учинило му се да је видео - пиштољ.

        Дебилизовани полицајци су, чим су стигли, наредили црнцу да легне на земљу и подигне руке увис. Он је то одмах учинио и са подигнутим рукама истовремено покушавао да умири свог пацијента и да коповима објасни да су обојица ненаоружани.

        Уследили су пуцњи. Полицајци су пуцали три пута. Кинси је погођен у ногу.

        Ставили су му лисице. Међутим, то је дебилима у униформама било мало: оставили су га да пуних 20 минута лежи на земљи иако је крварио.

        У изјави коју је касније дао телевизији WSVN, Кинси је у болници објаснио: „Веровао сам да неће пуцати док држим подигнуте руке. Али, преварио сам се“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари