Почело ударање и по Клинтоновој – да би се торпедовао Трамп

ЈЕДНА АНКЕТА НАВОДНО ПОКАЗАЛА ДА ВЕЋИНА БИРАЧА  НЕ ПОДРЖАВА НИ ЈЕДНО НИ ДРУГО

         ОНИ који јавно и тајно владају Америком – настављају да торпедују непожељног председничког кандидата Доналда Трампа. Да би све изгледало колико-толико убедљиво – не презају ни од тога да успут “очешу” и Хилари Клинтон.

         Лист америчког крупног капитала Wall Street Journal објавио је да је заједно са телевизијом NBC организовао анкету која је наводно показала да већина становника САД не подржава ни Трампа ни Клинтонову. Такође: да се тобоже та иста већина према могућности да председнички кандидати својих партија буду управо њих двоје “односи негативно”.

         Wall Street Journal и NBC тврде да је њихова анкета показала да две трећине америчких бирача никада неће подржати Трампа, а 56 одсто – да неће дати свој глас Клинтоновој.

         Тврде такође да Трампа подржава 30 одсто бирача, док се према њему тобоже 64 одсто свих бирача односи “апсолутно негативно”, укључујући и 43 одсто републиканаца.

         “Торпедовање” изгледа овако, а Трамп је јуче на предизборима у држави Мичиген добио безмало половину гласова републиканских бирача.

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари