У Пазови пола Суперлиге напустило салу!

       ИЗАШЛИ ПРЕДСТАВНИЦИ ПАРТИЗАНА, ДОЊЕГ СРЕМА, ЈАГОДИНЕ,

     ВОЖДОВАЦА И БОРЦА, A НОВОГ ПАЗАРА И ЛУЧАНA НИСУ НИ ДОШЛИ

                Кућа фудбала

  • Фијаско на изборној седници Заједнице Суперлиге - пола лиге напустило салу, рачунајући и кандидата Горана Милановића.

        Горан Милановић, председник Фудбалског савеза Источне Србије и ФК Јагодина или Зоран Шћепановић, председник ФК Војводина?

        То је била дилема пре почетка изборне седнице Заједнице Суперлиге Србије, која је у среду, у 13 часова, почела у Кући фудбала у Старој Пазови.

        Међутим, чим је заседање почело, дилеме око тога ко ће постати нови председник Заједнице више није било, већ се појавила дилема да ли ће седнице, тј. кворума уопште бити!

        Наиме, уз речи да овако „не вреди радити“ и да „су се многе ствари промениле јуче у току дана и данас ујутру“, Милановић је напустио салу, а за њим су изашли и представници ФК Партизан, ФК Доњи Срем, ФК Јагодина, ФК Вождовац и ФК Борац Чачак, док представници ФК Нови Пазар и ФК Младост Лучани нису ни дошли у Пазову!

        Овај инцидент само је потврдио да у српском фудбалу постоје озбиљне поделе, а последња у низу поларизација потврђује и то да се фудбласка Србија не дели искључиво по принципу Звезда - Партизан и Томислав Караџић - Звездан Терзић (иако се и овде, можда, могу пронаћи сличности).

        Било је предвиђено да гласање буде јавно, као и да се онда остави времена до фебруара наредне године за избор потпредседника Заједнице.

        Ове недеље, одржани су и избори у Фудбалском савезу Војводине, који ће од сада водити председник ФК Спартак из Суботице, Драган Симовић, један од кандидата за потпредседника Заједнице.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари