“Тата” као божићни поклон на десетом, а “мама” тек на 23. месту

ЛИСТА ЖЕЉА ДЕДА МРАЗА ДЕЦЕ OД 4 ДО 12 ГОДИНА У ВЕЛИКОЈ БРИТАНИЈИ

         * Прво место на листи – брат или сестра - велико изненађење за многе родитеље, на другом је - прави ирвас, на трећем - живи коњ, а на четвртом, неочекивано, аутомобил

         * Међу 50 најтраженијих поклона од Деда Мраза - 17 се односи на кућне љубимце и друге животиње - магарца, пиле, па чак и слона

          НАЈНОВИЈЕ истраживање у Великој Британији показало је да је "тата" на 10. месту листе најтраженијих поклона од Деда Мраза.

          Према писању лондонског "Телеграфа", многа деца су спремна да забораве на најновији "ајпед", играчке, слаткише или кућног љубимца само да би поново имала оца који ће бринути о њима.

         Прво место на листи најтраженијих поклона, такође, би могло да буде велико изненађење за многе родитеље јер се на њему налази - брат или сестра.

         На другом месту је прави ирвас, а на трећем живи коњ, док је на четвртом, неочекивано, аутомобил.

         Истраживање, које је обухватило децу стару између четири и 12 година, показало је да деца највише траже и пса (5), чоколаду (6) и лизалицу (7). На осмом месту је снег, а на деветом кућа.

         Међу 50 најтраженијих поклона од Деда Мраза, 17 се односи на кућне љубимце и друге животиње - магарца, пиле, па чак и слона.

         На листи се појављују и чисто материјалне ствари као што су "ајфони" и "ајпеди".

         Они најмаштовитији траже Месец, машину за путовање кроз време или... цвеклу. Једно дете је тражило Еву Лонгорију, а друго Харија Стајлса, певача групе "Оне Дирецтион".

         "Мама" као поклон за Божић заузела је тек 23. место на листи.

 

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари