Рејтинг Ђукановићеве партије у паду за 7,5 одсто, Демократски фронт јачи 5,5 одсто

У ПАДУ И ПОПУЛАРНОСТ ДЕМОКРАТСКЕ ЦРНЕ ГОРЕ И СДП, ДЕМОС ИСПОД 4 ОДСТО

* Иако је анкета показала највећи раст Демократског фронта, његов функционер Јован ВУЧУРОВИЋ је упозорио не само присталице ДФ:ЦЕДЕМ и даље обмањује јавност намјештеним анкетама, а све по мјери и жељама ДПС и криминалног режима. Очигледно је да се спиновање јавног мњења наставља и да је, по обичају, прва жртва ових превара Демократски фронт, као најопаснији противник ДПС

________________________________________________________________________

         РЕЈТИНГ Демократске партије социјалиста (ДПС) је значајно пао, у паду је и рејтинг Демократске Црне Горе, док су значајно повећали подршку Демократски фронт и УРА и донекле СД, БС, Права ЦГ и Демос, резултати су ЦЕДЕМ-овог итраживања „Политичко јавно мњење Црне Горе – јул 2019.“

         Рејтинг ДПС-а је у односу на децембар 2018. мањи за 7,5 и сада је 34 , док је Демократама рејтинг 14,6 у односу на 20,7 из децембра.

         Рејтинг ДФ-а је у односу на претходно истраживање ЦЕДЕМ-а порастао за 5,5 - на 15.6, а УРА за 2,3 на 4.9.

         Рејтинг СНП је 6.6 што је 0.2 мање у односу на децембар, Социјалдемократе су порасле са 4 на 5.3, СДП пао са 3.5 на 3.1, а Демос порастао на 3.7 са 2.6.

         Бошњачка странка има 4.3 у односу на 3.2 подршке прије шест мјесеци, Права Црна Гора је на 2.3 у односу на 1.1, а Албанска алтернатива на 2.6 са 2.3.

         Резултате су представили директорка ЦЕДЕМ-а Милена Бешић и програмски менаџер Огњен Марковић.

         У истраживању је учествовало укупно 1.002 испитаника, а реализовано је у периоду од 1. до 13. јула 2019. године.

         – ЦЕДЕМ и даље обмањује јавност намјештеним анкетама, а све по мјери и жељама ДПС-а и криминалног режима. Очигледно је да се спиновање јавног мњења наставља и да је, по обичају, прва жртва ових превара Демократски фронт, као најопаснији противник ДПС-а, саопштио је Јован Вучуровић, посланик ДФ-а.

         Он додаје да је узалудна је намјера да се релативизује очигледан и интензиван раст ДФ-а, а да се прикрије “слободни пад” ДПС-а.

         –Дакле, данашње оглашавање ЦЕДЕМ-а било је искључиво у сврху заустављања пада рејтинга ДПС-а и предсједника те странке. Али, једно је сигурно - не може оваква лажна анкета и намјештено истраживање сакрити чињеницу да се све већи број грађана сврстава уз Демократски фронт и политику храбрости, одлучности, промјена, бескомпромисне борбе против режима и за бољи живот грађана, поручио је Вучуровић.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари