Миротићев шамар Ђукановићу: Потписао петицију за одбрану српских цркава и манастира

УЧИНИО ЈЕ ТО ЗАЈЕДНО СА СУПРУГОМ НИНОМ У ПОДГОРИЧКОМ ХРАМУ ХРИСТОВОГ ВАСКРСЕЊА

         ВАШИНГТОН је учинио све што је било потребно да му Мило Ђукановић „једе из руке“.

         А њему је оставио да чини све што сматра потребним да тек нешто више од половине Црне Горе излази на изборе, а да њему – од оних који излазе да гласају - једе из руке више од половине.

         Мило је протеклих година чинио све што је могао да у његовој половини од половине буду сви који су у Црној Гори од имена и утицаја. Само, код неких није прошао. Остали су верни својој цркви. Изабрали су Светог Саву, Светог Василија Острошког и митропшолита Амфилохија, а не Ђукановића и анатемисаног Мираша Дедејица са њиховом полицијском црквом.

         Један од таквих је кошаркаш Никола Миротић који игра за репрезентацију Шпаније. Он се чврсто држи СПЦ и вере својих предака 

         Данас је потписао петицију за одбрану цркава и манастира од планиране отимачине Ђукановићевог режима..

Нина и Никола Миротић у разговору са

протојерејем Драганом Митровићем

         Митрополија црногорско-приморска тим поводом је објавила:

         Никола Миротићизузетан човјек, добротвор и један од најталентованијих и најбољих играча кошарке из Црне Горе и ових простора, данас је са  супругом Нином показао савјесност хришћанина, одговорност и љубав према Богу и светињама Божијим и дао свој потпис против отимања светиња наше Свете цркве.

         Након завршене веома успјешне сезоне у НБА лиги и наступајуће љетње паузе, Никола Миротић је са својом супругом дошао у Црну Гору и посјетио свој родни град – Подгорицу, као и Саборни храм Христовог Васкрсења, како то често и чини.

         Приликом посјете Саборном храму, Николу и његову супругу Нину дочекао је протојереј-ставрофор Драган Митровић, старјешина Саборног храма, пожељевши им добродошлицу“.

         mitropolija.com/2019/07/05/nikola-mirotic-potpisao-peticiju-protiv-otimanja-svetinja/

 

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари