Ахмадинеџад предвиђа скори колапс америчке планетарне хегемоније

БИВШИ ПРЕДСЕДНИК ИРАНА ТВРДИ ДА САД ЖЕЛЕ РАТ И НА ИСТОКУ И НА ЗАПАДУ АЗИЈЕ

Махмуд Ахмадинеџад

        БИВШИ председник Ирана Махмуд Ахмадинеџад предсказао је колапс Сједињених Држава као водеће светске силе.

        У једном интервјуу, оценио је да Вашингтон нема други излаз из створене ситуације осим да започне нови рат, а тај рат ће га и довести до губитка светске моћи.

        Ахмадинеџад је чак уверен да ће се САД брзим темпом кретати ка „властитом колапсу“, што је - по његовој процени - испровоцирати напетост и конфликте на више тачака на планети-

        Он је уверен да намера Доналда трампа да додатно повећа војни буџет значи само једно - рат. Још је додао:

        „Имам сазнања да Сједињене Државе траже рат и на истоку и на западу Азије. Америчка доминација је обухватила цео свет, па ће за колапсом САД уследити много догађаја“.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

AntiBot's picture
AntiBot 21:16 29.03.2017.

  • +4
Voting is closed.

Mogla bih se sloziti sa njim. Izraelci cackaju Siriju ne bi li iscackali Iran, a sve to da bi se i izraelski Veliki brat USA, umesao. I to bi uglavnom bio kraj sveta kakvog sada znamo. Cica mica i gotova prica ...

draganz's picture
draganz 22:48 29.03.2017.

  • +3
Voting is closed.

Да поновимо, Амери могу да започну рат или ратове, али одавно не могу започето да окончају. Не заборавимо на амерички дуг који ће ускоро бити 20 хиљада милијарди долара (http://www.usdebtclock.org). Ако је СССР пропао због економије, то се сада смеши и Америци. Идеја да се ратом спасу није одржива јер сада и други имају идеје о Америци и како да профитирају на њој оваквој никавој.

Додај коментар