Шести мај био дан пуног Месеца, 20. мај ће донети помрачење Сунца

НЕПОВОЉНИ АСТРОЛОШКИ И ЕЗОТЕРИЈСКИ АСПЕКТИ СРПСКИХ ИЗБОРА

 • Од сунца ће се видети само обод, познат езотерицима као „прстен ватре“. Ово није само спектакуларан призор за посматрање, ово је важно због изуетне звездане констелације са централном звездом Плејада, у сазвежђу Бика!
 • Ово је прва таква констелација после 25.900 година! Звездани систем Плејада је наш космички дом, из њега добијамо енергију која треба да нам помогне да се уздигнемо у духовном смислу, на нивоу целе планете, и приближимо нашим очевима из космоса
 • Али, не у овом случају. Сунце је симбол „владара“, врховности, а „сунце у помрачењу“ носи све најстрашније езотеријске аспекте. На дан помрачења Сунца рођени су Џингис кан, Хитлер, папа Војтила.
 • Догађаји који се одиграју на дан помрачења Сунца симболизују пропаст, разарање и смрт, као што је то био случај са 27. мартом 1941. године
 • Председнички избори 20. маја ће „победнику“ - ко год то био - значити Пирову победу и кратак век владања. Власт и функција ће потонути у мрак, биће то пропаст за носиоца функције, па и за народ коме ће бити владар

          СЕМ што су нам  повремено укључивали ХААРП пред саме изборе, и аспекти Месеца и Сунца су били лоши на дан 6. маја, а биће још гори 20. маја.

          Не бавим се астрологијом, али се бавим езотеријом и познате су ми разне „астролошке“ додирне тачке са езотеријским значењима која се могу ставити „у службу“ на одређеним нивоима људске свести, понашања и делања. Поделићу то с вама и надам се да ћете схватити бит овог текста: да постоје снаге у свету које ништа не препуштају случају, које примењују у тајности одређена знања док их у јавности извргавају подсмеху, како би се милиони необавештених такође смејали „празноверицама“, док их мајстори иза сцене воде на унапред изабрано место.

          Тако је 6. мај био дан пуног Месеца, а пун је био већ 5. маја увече. И не само то. Месец је био је у посебној фази која се дешава сваких 20 година. У фази такозваног супермесеца (израз први пут употребио астроном Ноли 1979.), што значи да је у том периоду у тачки најближој Земљи, око 26.000 километара ближе од просечне удаљености од Земље. Зато се посматрачима на Земљи Месец чини „већим,“ што и јесте јер је ближе, за 14 одсто и светлијим за 30 одсто него што је уобичајено за пун месец ове године.

          На езотеријском плану то значи да супермесец има појачано дејство на плимне таласе на Земљи, на сублунарни свет, на атмосферу, кору земље, океане и људе.

          Људи као микрокосмос, су рефлексија великог свемира, макрокосмоса, и као што Земља има атмосферу тако и човек има астрално тело, „своју атмосферу,“ на коју се рефлектују све космичке вибрације.

          Супермесец нам нуди прилику за прочишћење на духовном плану. Као што ће се прочистити ваздух, тако ће се прочистити наше мисли. Као што се чисти вода на Земљи, тако у нама треба да се прочисте наше емоције. Кад се чисти земља, тада се чисти наше физичко тело, а када се прочишћава елеменат ватре - тада треба да превладамо препреке како бисмо живели наш живот са страшћу.

          Шта се десило у Србији 6. маја у току деловања супермесеца?

          Одржани су избори који у себи садрже све негативне елементе који су у тоталној супротности са наведеним исцељујућим енергијама супермесеца. Све што је негативно, покварено, преварантско, избило је на површину са циљем да се духовно не прочистимо већ још више загадимо, закрвимо до краја. „Неко“ не дозвољава да се Србија и њен народ (јер Месец представља „народ“) извуку из духовног ћорсокака и крену ка сопственом прочишћењу.

          Притом је Месец у лошем аспекту (у Шкорпији) што подразумева и „отров, обману, превару,“ па би се могло рећи да је „народ обманут“ овом приликом уместо да се духовно тргнуо и кренуо напред.

          Још гора „астролошка ситуација“ је 20. мај, дан другог круга председничких избора. Тог дана је ПОМРАЧЕЊЕ СУНЦА.

          Од сунца ће се видети само обод, познат езотерицима као „прстен ватре.“ Ово није само спектакуларан призор за посматрање, ово је важно због изуетне звездане констелације са централном звездом Плејада, у сазвежђу Бика!

          Ово је прва таква констелација после 25 900 година! Звездани систем Плејада је наш космички дом, из њега добијамо енергију која треба да нам помогне да се уздигнемо у духовном смислу, на нивоу целе планете, и приближимо нашим очевима из космоса.

          Не у овом случају. Сунце је симбол „владара“, врховности, а „сунце у помрачењу“ носи све најстрашније езотеријске аспекте. На дан помрачења Сунца рођени су Џингис кан, Хитлер, папа Војтила.

          Догађаји који се одиграју на дан помрачења Сунца симболизују пропаст, разарање и смрт, као што је то био случај са 27. мартом 1941. године.

          Председнички избори 20. маја ће „победнику“ -ко год то био - значити Пирову победу и кратак век владања. Власт и функција ће потонути у мрак, биће то пропаст и за носиоца функције, па и за народ коме ће бити владар.

          Људска заслепљеност је толико моћна да никаква упозорења и савет не могу зауставити (судбински) ход у пропаст.

          Тужно је што „титовчићи“ и „новокомунисти“, који чине нашу политичку стварност и данс, 30 година од Титове смрти (квазидемократско „И после Тита Тито“), вуку ову земљу у бездан.

          Шта више рећи, него се окренути и отићи.

          Милан Видојевић

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари

Dza i Buuu's picture
Dza i Buuu (није потврђен) 16:27 12.05.2012.

 • +105
Voting is closed.

Nama je odavno pun .......c, i pre tog 6. maja ... , a pomracilo nam se isto. zesce.....Tadici ,Dacici , Cedomor,ShuNatovi , Dinkici, chanak, kandicka, biserkova i ostala mnogobrojna g...... nam zaklonili sunce odavno, uz svesrdnu pomoc natoa ,kemtrejlsa, jos nas i zaprasuju ko muve da pocrkamo.

SELJAK's picture
SELJAK (није потврђен) 16:40 12.05.2012.

 • +95
Voting is closed.

@MilanV.-bolje da ovo nisam procito, ali sve jedno nebi to umanjilo istinu, jer i sam narod i ja sa njim, naravno,
osecam-o da nas NESTO "vrti", valjda zato sto svi u istom LONCU, ali ako mora zlo da se desi, neka se desi, i onak mi nemozemo da ga zaustavimo, "Put iz krize, vodi kroz krizu", neka nam Bog pomogne...

Венера's picture
Венера (није потврђен) 17:15 12.05.2012.

 • +82
Voting is closed.

Добра анализа али само делимично тачна. Кључ за разумевање је сребро. Венера је 5 јуна на путу испред Сунца што се дешава једном у пар стотина година. Анализа не може почети Супермесецом и завршити помрачењем Сунца. Она мора да обухвати читав космички циклус.

Anonymous's picture
Anonymous (није потврђен) 21:48 12.05.2012.

 • +82
Voting is closed.

@ Венера

:-)))
50 x +

Racionalan's picture
Racionalan (није потврђен) 21:06 12.05.2012.

 • +70
Voting is closed.

˝Председнички избори 20. маја ће „победнику“ - ко год то био - значити Пирову победу и кратак век владања. Власт и функција ће потонути у мрак, биће то пропаст за носиоца функције, па и за народ коме ће бити владар˝ У БРЕ! Супермесеци, прстени ватре...?!! Шта је бре ово ?!! Фали само чаробњак Мерлин! Нашим залагањем и само уз Божју помоћ може нам бити боље!

Goca's picture
Goca (није потврђен) 22:29 13.05.2012.

 • +83
Voting is closed.

Komentar "Racionalnog" samo potvrđuje naše OGROMNO neznanje i užasnu bahatost kojom se to želi prikriti !! Savetujem svima da još jednom vrlo pažljivo pročitaju drugi pasus ( odmah posle prve rečenice u ovom tekstu ) i da gaNAUČE NAPAMET, da ganikada ne zaborave i da kroz tu prizmu posmatraju sve događaje. Ukoliko smo svesniji toka događaja - utoliko radimo za sebe. Ukoliko nismo - utoliko radimo za one koji su svesniji ! Pametnom - dosta!

neznalica's picture
neznalica (није потврђен) 11:02 15.05.2012.

 • +83
Voting is closed.

a sto su nam ukljucivali HARP ko zna sta je to da nam to ne naskodi cini mi se slaba vajda od te vasionske price vise bi pomogle na primer motke

Љиљана Ћук's picture
Љиљана Ћук (није потврђен) 09:10 14.03.2014.

 • +0
Voting is closed.

Годину дана касније...
Г. Видојевићу! Надам се да нећете никуд отићи. А и куда бисте уосталом отишли? Ваш текст јесте надахнут али сте заборавили да мало разрадите све те теме. Очевима са Плејаде је отац ко? Господ Бог. Или су они сами себе створили? Мени лепше звучи Отац него Очеви. Што да не идемо одмах на сам извор? Зашто стално морају да постоје неки посредници? То што смо готово апсорбовати масонским пројектима, не значи да смо ге-цркт. Да, читаве генерације су уништене, али не треба имати илузију да нису и другде. Ово је глобална деконструкција, да не кажем космичка. Такво је време, другови. Патње могу да прочисте и могу да униште човека а ми можемо да изаберемо шта бисмо од то двоје радије искусили. Ипак, хвала на упозорењима, али још мрдамо. Надам се да ће ти ситни фиброми с наше политичке сцене ишчилети пред ватром прочишћења, ако треба и космичком констелацијом кад већ не и нашим праведним гневом. Баш се лоше осећам кад неко пљује по Србима. Па, јесмо, затуцани смо, али шапа под којом смо превелика је за наше снаге. И можда смо и одсвирали своје на историсјкој сцени, али, били смо увек на правој страни, зар не?

водолија/јарац (тигар-дрво). видра.'s picture
водолија/јарац ... (није потврђен) 19:07 14.02.2015.

 • +0
Voting is closed.

шапа која нас прогања је таман за нас.
да је мања-не би била шапа,
да је већа, прогањање би се одавно завршило.

да се ужасне човек када се први пут суочи са задатком, рекли би да су нас као пачиће послали на факултет. али кад размислиш, и није. према човеку и капа, према народу и брига. све што нам треба знамо, наследили смо. треба ослушнути...

олакшава пуно када се зна да ово није запетљано јуче, нити да ће се сутра решити.
овде је тотално на погрешном месту онај ко каже: "један је живот", "ништа нећеш понети у гроб" итд
итекако живот није само један, итекако ћеш нешто понети у "гроб", тј. у другу сферу постојања.
видимо се 2100, 2200, 2300,2400...заједно смо, увек смо то били. само се кошуљице мењају.

мора човек да има еластичност, да не би пукао под напоном ових ствари.
дух је као и материјал, гибак се преформира (у позитивном смислу), а крт пуца.

нетреба се љутити на нашу млађу браћу. они који не препознају димензије и не залазе тамо.
они спавају. стичу благо за мољце. мора и то неко да ради иначе "менажерија" није комплетна.

они који су препознали игру, али се не сналазе, пукну. они немају флексибилност, држи их инерција,
тешко мењају навике, поглед на свет. чак бих рекао: преозбиљно се схватају, има ту мало сујете.

ако се одлепиш од патоса, онда си слободан дух. смисао постојања на земљи, као и свеколиког живота је ДУХОВНИ НАПРЕДАК, ДЕСТИЛАЦИЈА, ФИЛТРИРАЊЕ, ПРОСЕЈАВАЊЕ. онда схваташ да и време и димензије и простори, раде за тебе. наравно под условом да си изашао на прави пут.

и, најчешће ћеш се осећати сам. али знаћеш да је са друге стране блока неко сличан теби. и не мораш да га упознаш, не морате разговарати вербално. доста је знати да си ти зрнце соли, и да је тамо још једно, и још једно зрнаце соли у овој клин-чорби, без меса и кромпира :-)

Додај коментар