Крајиновић и Надал за полуфинале у Паризу?

СРПСКИ ТЕНИСЕР НОВОМ СЈАЈНОМ ПАРТИЈОМ ПОТВРДИО ЈЕ ДА ЈЕ У ОДЛИЧНОЈ ФОРМИ, АЛИ…

Филип Крајиновић

        Филип Крајиновић направио је највећи успех у каријери, пошто се пласирао у четвртфинале Мастерса у Паризу победом над Николасом Мауом 6:2, 3:6, 6:1.

        Српски тенисер, након што је претходно савладао Јута Сугиту и Сема Кверија, потврдио је да се налази у одличној форми новом сјајном партијом, што ће му донети велики скок на ATP листи са садашњег 77. места.

        Крајиновић је протутњао првим сетом, пошто је за само 26 минута повео са 1:0, 6:2. У другом је виђена велика борба, Мау је први направио брејк и повео са 4:2, међутим српски тенисер је одмах узвратио, али је потом и изгубио свој сервис, па је тако Француз са 6:3 добио други сет.

        Одлучујући сет прошао је у потпуној доминацији Крајиновића, изгубио је само један гем и на крају заслужено славио, 6:2, 3:6, 6:1.

        За пласман у полуфинале биће му потребно ново велико изненађење јер чека бољег између првог тенисера света Шпанца Рафаела Надала и Уругвајца Пабла Куеваса.

        Мастерс у Паризу игра се за укупни наградни фонд од 4.273.775 евра.

        Пласман у наредне рунде обезбедили су и Хуан Мартин Дел Потро победом и Робином Хасеом, као и Фернандо Вердаско који је савладао Доминика Тима.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари