Мачван: Јовић и Богдановић донели победу…

ОДИГРАЛИ СМО БОЉЕ НЕГО ПРОТИВ РУСИЈЕ, СПРЕМИЛИ СМО СЕ БОЉЕ

ЗА УТАКМИЦУ И ОДИГРАЛИ МУШКИ

Милан Мачван

  • Од почетка смо били агресивни, са великом енергијом. Погодили смо и важне тројке, хватали кључне скокове, а сада би требало само да се одморимо и да пружимо максимум у наредним мечевима, каже Милосављевић

        Српски кошаркаши Милан Мачван, Богдан Богдановић и Драган Милосављевић поручили су да је да је остварена велика победа над Турском (80:74) у Истанбулу на Европском првенству.

       „Било је баш тешко, никако да преломимо. Имали смо 13 разлике у првом делу, изгубили три лопте, они дали три лопте. Без везе… Опет имамо лошу завршницу, али надам се да смо научили нешто. Добро је да смо победили, сада желимо да се одморимо и спремимо за дуел са Великом Британијом“, рекао је Богдановић после утакмице.

        Шутер Сакраменто Кингса, пред меч са аутсајдером, казао је да на Еуробаскету нема лаких утакмица

       „У јакој смо групи, сигурно најтежој од свих. И ове две екипе које су наводно аутсајдери, видели сте Британце, губе 20 разлике, па се врате на минус пет. Имају квалитет, пратимо их све“, навео је Богдановић.

        Капитен Милан Мачван додао да је екипа, после најлошијег меча овог лета у поразу од Русије, показала да има карактер.

       „Одиграли смо боље него против Русије, спремили смо се боље за утакмицу, за све њихове комбинације и одиграли мушки. Јако ми је драго да је Јовић преломио утакмицу, одиграо је стварно храбро када је требало. Он и Богдан су донели победу, убацили кад год је требало. Заслужено смо добили утакмицу“, рекао је Мачван.

        Кошаркаш Уникахе Драган Милосављевић био је задовољан партијом целокупног тима.

       „Веома тешка утакмица, велика победа. Од почетка смо били агресивни, свих 40 минута тако играли, са великом енергијом. Погодили смо и важне тројке, хватали кључне скокове, а сада би требало само да се одморимо и да пружимо максимум у наредним мечевима“, закључио је Милосављевић.

        Утакмица између Србије и Велике Британије игра се данас од 16 сати.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари