Новак о Вердаску: Дефинитивно тежак ривал

ШПАНАЦ ГА НЕДАВНО НАМУЧИО У ДОХИ, ПА ЈЕ СПАСАВАО ЧАК ПЕТ МЕЧ ЛОПТИ…

        Љубитељи тениса у Србији моћи ће у уторак уз јутарњу кафу да уживају у дуелу Новака Ђоковића и Фернанда Вердаска, у првом колу Аустралијан опена.

        Шестоструки шампион првог гренд слема у сезони у одбрану титуле креће од девет часова по нашем времену на главном, Род Лејвер терену против Шпанца који га је недавно намучио у Катару.

        „Дефинитивно тежак ривал, али шта је ту је. Недавно смо се састали у Дохи, спасио сам пет меч лопти, али надам се да се нећу поново сусрести са таквом ситуацијом. Фернандо игра у веома доброј форми и биће ми потребна игра на високом нивоу да бих га победио“, изјавио је Ђоковић у најави меча.

        Новак има позитиван скор против Вердаска, 40. на ATP листи, пошто га је савладао девет пута у 13 дуела. Надамо се да ће већ у уторак доћи до јубиларне десете победе.

        Другог дана турнира биће још неколико занимљивих дуела у обе конкуренције: Рафаел Надал - Флоран Мајер, Серена Вилијамс - Белинда Бенчић, Дастин Браун - Милош Раонић, Цветана Прионкова - Агњешка Радванска, Гаел Монфис - Јири Весели... Ти мечеви ће се, међутим, по нашем времену играти у току ноћи између понедељка и уторка.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари