Мекинро очекује повратак Новака на 1. место

МАРИ ЈЕ ВЕОМА СТРПЉИВ И УПОРАН, НАПРЕДОВАО ЈЕ, ШТО ЈЕ

ПРИЛИЧНО ТЕШКО ПОСЛЕ ТОЛИКО НЕУСПЕХА

Џон Мекинро и Новак Ђоковић

  • Новак има далеко бољи скор у међусобним дуелима и много више искуства у великим мечевима и због тога верујем да има много више шанси да меч заврши онако како он жели, каже Џон Мекинро

        Легендарни амерички тенисер Џон Мекинро је један од ретких из „белог спорт”, који у Лондону очекује повратак Новака Ђоковића на чело ATP листе.

        - Новак има далеко бољи скор у међусобним дуелима и много више искуства у великим мечевима и због тога верујем да има много више шанси да меч заврши онако како он жели, уколико изађу на терен у недељном финалу. Међутим, Мари је урадио много добрих ствари да би дошао у ову позицију, последњих шест месеци игра најбољи тенис и уколико постоји прави тренутак да направи корак напред то је онда овај меч са Ђоковићем, рекао је Џон Мекинро за „Би-би-си”.

        Руку на срце Мекинро је изнео похвале на рачун Марија, који је много напредовао у последњих годину дана.

        - Мари је веома стрпљив и упоран, напредовао је, што је прилично тешко после толико неуспеха у дуелима са тројицом или четворицом најбољих играча свих времена. Због тога је овај дуел мени још занимљивији и заиста се надам да ће до њега доћи у полуфиналу или финалу, додао је Мекинро.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари