Ђоковић: Никада није лако као што изгледа

УКОЛИКО ОСВОЈИ ТИТУЛУ У СИНСИНАТИЈУ, ПОСТАЋЕ ПРВИ У ИСТОРИЈИ КОЈИ ЈЕ ТРИЈУМФОВАО НА СВИХ ДЕВЕТ ТУРНИРА ИЗ МАСТЕРС СЕРИЈЕ

  • Желео сам да одиграм агресивно од првог до последњег поена. Имам додатну мотивацију и прилику да уђем у историју на овом турниру - истакао је најбољи тенисер света

        Најбољи тенисер света Новак Ђоковић рекао је да није баш лако победио Белгијанца Давида Гофана као што убедљиво показује резултат дуела осмине финала мастерса у Синсинатију.

        Ђоковић је егзибиционом игром изборио пласман у четвртфинале савладавши Гофана са 6:2, 6:0 после само 50 минута неравноправне борбе, не дозволивши ривали ниједну брејк шансу.

        - Иако је ово резултатски веома убедљива победа, никада није лако као што изгледа. Морате да се потрудите за поене и за победу, тако сам и ушао у овај меч - изјавио је српски тенисер након уверљивог тријумфа.

        Ђоковић је до сада четири пута био финалиста у Синсинатију, 2008, 2010, 2011. и 2012. године.

        - Желео сам да одиграм агресивно од првог до последњег поена. Имам додатну мотивацију и прилику да уђем у историју на овом турниру, веома сам инспирисан да из дана у дан пружам све бољу игру - казао је Ђоковић.

        Светски број један у Синсинатију јури једину мастерс титулу која му недостаје. Уколико успе, постаће први тенисер у историји коме је пошло за руком да освоји свих девет турнира из мастерс серије.

        Ђоковић у четвртфиналу игра против Американца Џона Изнера, који заузима 22. место на АТП листи, а добио је три од досадашња четири међусобна окршаја.

        Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари