Станови Максимовићевој и Бекрићу

КЉУЧЕВИ ОЛИМПИЈСКОЈ ВИЦЕШАМПИОНКИ У СТРЕЉАШТВУ И АТЛЕТСКОМ ВИЦЕШАМПИОНУ ЕВРОПЕ И ПОЛУФИНАЛИСТИ ОИ У ЛОНДОНУ

Шапић уручио кључеве Бекрићу и Максимовићевој

        БЕОГРАД, 22. јануар (Инфо центар) - Председник Општине Нови Београд, прослављени ватерполо репрезентативац Александар Шапић, уручио је на пригодној свечаности кључеве станова олимпијској вицешампионки у стрељаштву Ивани Максимовић и атлетичару, вицешампиону Европе и полуфиналисти на ОИ у Лондону, Емиру Бекрићу.

       Станови су у делу Новог Београда код старог „Меркатора“.

       - Један од предуслова да се постижу и у будућности добри резултати је да спортисти имају решено стамбено питање, које и најчешће оптерећује младе - истакао је Шапић.- Надам се да смо помогли Ивани Максимовић и Емиру Бекрићу, који живе на нашој општини,  да мирно уђу у нови олимпијски циклус. Београд се на овај начин одужио онима који су нас прошле године обрадовали медаљама.

       Ивана Максимовић је била пресрећна:

       - Коначно сам дочекала овај тренутак јер сам одувек желела да имам свој кров над главом. Лепо је у породици, али понекад ти је потребно и мало више мира и тишине. Стан је веома леп, има 38 квадратних метара и у крају је где сам одрасла. Није занемарљива и чињеница да сам и даље близу мами, тату и брату. Сезона нам је у пуном јеку, сређивање ће мало сачекати, имам неке лепе идеје...

       Емир Бекрић је  нагласио:

       - Памтићу овај дан. Леп је осећај да се труд, рад и резултати цене и награђују и на овај начин. Свакако, ово је и велики мотив да се трудим да и убудуће буде добрих резултата и нових медаља.

       Милици Мандић, олимпијској шампионки у теквондоу стан је доделила Влада Србије.

Категорије: 

Слични садржаји

Коментари