Ново Дечје одељење - захваљујући Настасићу

ШТОПЕР ШАЛКЕА ЗАДОВОЉАН ШТО ЋЕ САДА НАЈМЛАЂИ ПАЦИЈЕНТИ ИМАТИ БОЉЕ УСЛОВЕ ЗА ЛЕЧЕЊЕ

Матија Настасић 

        Захваљујући донацији од 100.000 евра репрезентативца Србије Матије Настасића реновирано је Дечје одељење Опште болнице у Ваљеву, преносе kolubarske.rs.

        Дечје одељење било је запуштено и руинирано јер се годинама није улагало, о чему је јавност већ неколико пута била обавештавана.

        Сада ово одељење изгледа сасвим другачије и пружа далеко боље и хуманије услове за боравак и за рад, достојно и пацијената и здравствених радника.

        Штопер Шалкеа због обавеза није био на Дечјем одељењу, али је, како рекоше његови родитељи мајка Тања и отац Марко, срећан и поносан што је ово одељење добило нови изглед.

        „Видевши на фотографијама, које смо му послали, како изгледа Дечје одељење Матија је одмах прихватио предлог да помогне да се реконструише. Били смо стално у контакту док су трајали радови, видео је како Дечје изгледа данас и презадовољан је због тога што ће сада најмлађи пацијенти имати боље услове за лечење и опоравак. Ово је права ствар и новац је уложен на право место“, рекао је отац Марко.

        Захваљујући вредној донацији за 40 дана урађена је замена столарије, постављени нови подови, реконструисани санитарни чворови и купатила, молерско-фарбарски радови, замењена електроинсталација и расвета.

        На донацији су се захвалили руководство и запослени у Општој болници, државни секретар Министарства здравља Владимир Ђукић и градоначелник Ваљева Слободан Гвозденовић.

        Слике новог изгледа Дечјег одељење Опште болнице у Ваљеву можете погледати на страници kolubarske.rs.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари