Неизвестан наступ Шпановићеве у Лондону…

ЈОШ НИСАМ НА НИВОУ ФИЗИЧКЕ СПРЕМЕ КОЈЕ БИ ЖЕЛЕЛА ДА БУДЕМ,

АЛИ ОСЕЋАМ СЕ ДОБРО

Ивана Шпановић

        Ивана Шпановић је на првом званичном наступу после освајања злата на дворанском првенству Европе у Београдској арени поново освојила злато.

        Она је победила у скоку у даља на митингу Дијамантске лиге у Лозани скоком од 6,79 метара, иако је претходна два митинга пропустила због повреде.

        Међутим, у Швајцарској није било све идеално, јер је у првој серији приликом одраза осетила благи бол у стопалу због неодговарајуће даске. Зато је у овом тренутку неизвесно да ли ће у недељу, 9. јула скакати на митингу у Лондону.

        „У Лондону Ивану ће прегледати доктор Јован Ђуровић како бисмо одлучили да ли да се такмичи или не“, рекао је тренер Горан Обрадовић.

        Ивана је у првој серији преступила, затим је у другој скочила 6,63 метра, па је у трећој поново направила преступ. Скок из четврте серије био је победнички.

        „Овај митинг је био веома важан за мене јер је први у сезони. Желела сам да се вратим као прва или друга. Било ми је важно да скочим што даље јер је конкуренција била веома јака. Још нисам на нивоу физичке спреме које би желела да будем, али осећам се добро.

        Светско првенство је за пет недеља и фокусирана сам само на тренинге. Знам да сви очекују злато. То је медаља која ми јако недостаје“, рекла је Шпановићева.

        Б92
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари