Ивана Шпановић почаствована одликовањем

ЗА МЕНЕ ЋЕ УВЕК ДУБОКО ПОШТОВАЊЕ И ДИВЉЕЊЕ ИМАТИ ЉУДИ КОЈИ СУ РИЗИКОВАЛИ СВОЈЕ ЖИВОТЕ

Ивана Шпановић и Томислав Николић

  • Српска атлетичарка на Дан државности Републике Србије добитница Ордена Карађорђева звезда трећег степена

        Поводом Дана државности, председник Републике Србије Томислав Николић, потписао је указе о одликовању бројних личности и институција, а међу одликованим налази се атлетичарка Ивана Шпановић.

        Српској рекордерки у скоку у даљ, на свечаности одржаној у згради Председништва, уручен је Орден Карађорђеве звезде трећег степена, за нарочите заслуге у представљању Републике Србије и њених грађана, као и постигнуте врхунске резултате у области спорта.

       „Изузетно сам почаствована што сам одликована орденом и осећам велики понос што се налазим у друштву одликованих људи, људи који су свој радни век посветили својим сновима и чврсто веровали да њихов рад и дела могу да промене и унапреде наше друштво“, рекла је Ивана

        Српска атлетичарка је нагласила: „Уз дужно поштовање свих за постигнуте резултате, за мене ће увек дубоко поштовање и дивљење имати људи који су ризиковали своје животе, да би спасили друге и дали шансу за живот онима који су остали без наде, за мене су дела и ордени за хуманост, борба за поштовање људских права и основних слобода, без премца. Честитам свим добитницима и свим грађанима Србије желим срећан Дан државности“, изјавила је Ивана Шпановић после свечаности.

        Мондо
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари