Војводинa: Одиграли смо велику утакмицу

НИШТА ОВИМ НЕРЕШЕНИМ РЕЗУЛТАТОМ СВЕ ИЗГУБЉЕНО, КАО ШТО НИ ПОБЕДОМ НИШТА НЕ БИ БИЛО ДОБИЈЕНО - ИСТАКАО ЈЕ ТРЕНЕР ВОЈВОДИНЕ

        Не бих волео да било ко помисли да је овим нерешеним резултатом све изгубљено. Као што ни победом ништа не би било добијено - истакао је тренер Војводине

        Тренер фудбалера Војводине Марко Николић изјавио је после утакмице са Бурсом (2:2) да остаје жал што његови изабраници нису остварили и пету узастопну победу у овогодишњим квалификацијама за Лигу Европу.

        Николић је на конференцији за новинаре рекао да још ништа није решено када је реч о пласману у наредни круг такмичења и да ће Војводина у реваншу у Бурси покушати да изненади фаворизованог противника.

        - Не бих волео да било ко у Новом Саду помисли да је овим нерешеним резултатом све изгубљено. Као што ни победом ништа не би било добијено, тако ни након ремија ништа није изгубљено. Знамо да ће у реваншу бити паклено тешко, много теже него да је остала наша предност од 2:1, али и поред тога ми ћемо дати све од себе да се достојно супроставимо изузетно јаком противнику - рекао је Николић.

        Он је казао да је екипа Бурсе на вечерашњем мечу показала колико је квалитетан тим, али и да су фудбалери Војводине одиграли велику утакмицу.

        - Прво полувреме је било на клацкалици и чекало се на чију ће страну предност отићи, на жалост после једне наше грешке противник је стигао до вођства. Посебно признање мојим играчима одајем на енергији са којом су ушли у друго полувреме, а за такву игру награђени смо са два гола и вођством које смо нажалост изгубили у 90. минуту - казао је Николић истичући да су навијачи створили прелепу атмосферу на стадиону у којој је било ужитак играти.

        Тренер Бурсе Караман Никмет рекао је да је задовољан резултатом који његовом тиму даје добре шансе у реваншу пред ватреним навијачима код куће.

        - Обзиром да имамо нову екипу, да је у прелазном року стигло неколико нових играча и да нам је ово први такмичарски меч, сасвим смо задовољни и резултатом и приказаном игром. Очекујем да ћемо у реваншу остварити позитиван резултат - рекао је Никмет додајући да су временски услови били изузетно тешки за игру и да одаје признање и играчима и једне и друге екипе на свему што су пружили током целог меча.

        Реванш сусрет између Војводине и турског представника игра се наредног четвртка у Бурси.

        Новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари