Синиша Михајловић седа на клупу Лација?

СЕЛЕКТОР СРБИЈЕ МОГАО БИ, ПРЕМА ПИСАЊУ ИТАЛИЈАНСКИХ МЕДИЈА,

ДА СЕ КАО ТРЕНЕР ВРАТИ У КЛУБ ЧИЈИ ЈЕ ДРЕС НОСИО ШЕСТ СЕЗОНА

Синиша Михајловић

         Српски тренер Синиша Михајловић могао би ускоро да постане бивши селектор „орлова” и нови тренер Лација.

         Како преносе готово сви утицајнији италијански медији, Михајловић је први кандидат да на клупи римског клуба замени актуелног шефа струке Владимира Петковића, који је, наводно, већ поднео оставку.

         Поједини медији на Апенинима преносе да се Петковић, после пораза на гостовању Бергаму (2:1), није вратио са екипом у Рим, али док једни истичу да руководство клуба увелико размишља о промени тренера, други тврде да председник Лација Клаудио Лотито покушава да одговори босанског стручњака од намере да напусти „небеско плаве”.

         Италијански медији пишу да Михајловићу уговор са националним савезом Србије истиче у децембру, додајући да на столу има понуду о обнови сарадње на још две године. Ипак, на „чизми” подсећају на Синишине изјаве да му недостаје клупски рад, па сматрају да позив великог клуба не би могао да одбије.

         Уз то, напомињу да шансе челника Лација да га приволе да се лати посла значајно расту, имајући у виду чињеницу да му, пред тога што му је Лацио један од омиљених клубова, и породица живи у Риму, што би, можда, могло да буде и једно од пресудних ствари у одлуци Синише Михајловића.

         Вечерње новости
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари