Немања Видић: Повреда је прошлост

БИВШИ РЕПРЕЗЕНТАТИВАЦ СРБИЈЕ УВЕРЕН ЈЕ ДА ЊЕГОВ ТИМ МОЖЕ ДА ОДБРАНИ ТИТУЛУ У ЕНГЛЕСКОЈ И ОСВОЈИ ПЕХАР ЛИГЕ ШАМПИОНА

         Капитен фудбалера Манчестер Јунајтеда Немања Видић рекао је данас да је повреда прошлост и да спремно дочекује предстојећу сезону.

         Видић је у децембру 2011. повредио укрштене лигаменте колена на мечу Лиге шампиона против Базела, прошле сезоне је у септембру имао проблема са истим коленом, па је због операције менискуса био ван терена до 15. децембра.

         Искусни дефанзивац је због проблема са ишијасом пропустио турнеју Јунајтеда по Азији и Аустралији.

         „Имао сам неколико повреда, посебно колена. Ишијас није представљао велики проблем и било је боље да останем и тренирам са резервама. Одиграо сам две утакмице свих 90 минута и мислим да сам спреман”, рекао је Видић за енглеске медије.

         На питање новинара да ли ће бити у стању да игра две утакмице недељно, Видић је рекао:

         „Не волим да дајем обећања, али верујем да сам спреман. Осећам се добро и прошло је годину и по дана од моје прве и много озбиљније операције”, рекао је Видић.

         Бивши репрезентативац Србије уверен је да његов тим може да одбрани титулу у Енглеској и освоји пехар Лиге шампиона.

         „Никада се нисмо борили за место у новинама, ми волимо да се такмичимо на терену, тако ће бити и сада. Поштујемо туђа мишљења, али знамо какве фудбалере поседујемо и шта се од нас очекује. Не занима нас шта други причају, фокусирани смо на освајање титуле”, закључио је Видић.

         Видић је у Јунајтед дошао 2006. године из московског Спартака и до сада је за „црвене ђаволе” одиграо 265 утакмица и постигао 18 голова.

         Политика
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари