Миха зове Љајића и Матића у репрезентацију

РЕПРЕЗЕНТАЦИЈА СРБИЈЕ ЋЕ 6. СЕПТЕМБРА НА СТАДИОНУ ЦРВЕНЕ ЗВЕЗДЕ

У БЕОГРАДУ ИГРАТИ ПРОТИВ ХРВАТСКЕ

         Селектор фудбалске репрезентације Србије Синиша Михајловић позваће играча Фиорентине Адема Љајића и Немању Матића из Бенфике у тим за предстојеће утакмице у квалификацијама за Светско првенство 2014. године.

         Како је пренео Спортски журнал, Фудбалски савез Србије ће у понедељак, између осталих, обавестити Фиорентину и Бенфику да су Љајић и Матић на списку репрезентативаца за предстојеће утакмице против Хрватске и Велса, у квалификацијама за Светско првенство у Бразилу 2014. године.

         Михајловић је удаљио Љајића из репрезентације у мају прошле године, пошто фудбалер уочи пријатељске утакмице са Шпанијом није желео да пева химну Србије, док је Матић у новембру рекао селектору да га не зове у државни тим ако не мисли да му пружи прилику да игра.

         Љајић и Матић добро играју у својим клубовима, због чега се Михајловић предомислио и позваће их у репрезентацију, наводи се.

         Репрезентација Србије ће 6. септембра на стадиону Црвене звезде у Београду играти против Хрватске, а три дана касније у Кардифу против Велса.

         У квалификационој Групи А Србија заузима треће место са седам бодова, прва је Белгија са 19, а Хрватска је друга са три бода мање. Велс на четвртом месту има шест бодова, Шкотска је сакупила пет, а Македонија четири бода.

         Политика
 
Категорије: 

Слични садржаји

Коментари